Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Lisa!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Lisa om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

LisaZonjee

Lisa Zonjee

content marketeer

Thuiswerken vanuit Amersfoort

  • 52.15664
  • 5.389244
  • Indicatief tarief € 480 / dag
  • Werkervaring 2-7 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Lisa hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven fulltime beschikbaar te zijn, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Lisa hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Amersfoort, UT, Nederland
Thuiswerken
Voert zijn of haar opdrachten voornamelijk op afstand uit

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

  • Nederlands

    Tweetalig / moedertaal

Categorieën

Vaardigheden (8)

Lisa in het kort

Ik weet nog goed wat mijn antwoord was als mensen aan mij vroegen wat ik later wou worden: kinderboekenschrijfster en tekenares. Ik schreef korte verhaaltjes over mensen uit de straat en maakte hier tekeningetjes bij. Nu weet ik dat contentmarketeer niet hetzelfde is als mijn eerder genoemde droombaan, maar het komt aardig dichtbij! Teksten schrijven is mijn passie en ik vind het geweldig dat dit mijn werk is.

Ik heb Bedrijfscommunicatie gestudeerd in Utrecht, waar ik heb geleerd doelgroepgericht te schrijven, communicatiestrategieën op te zetten en klanten te binden aan een bedrijf. Mijn minor Communication Sciences heb ik gevolgd in München, Duitsland, waar ik er achter ben gekomen dat ik het geweldig vind om voor internationale bedrijven te werken.

Het leuke aan content marketing vind ik om eerst een goede basis neer te leggen aan de hand van een strategie. Hier kijk ik naar jouw bedrijf, de doelgroep, de doelstellingen en hoe en welke content hieraan bij kan dragen. Daarna ga ik voor je aan de slag. Dit kan onder andere een blog zijn, social media berichten of een tekst voor een flyer. Na een maand analyseer ik de statistieken die hieruit zijn gekomen. Misschien is een marketinguiting goed aangeslagen en gaan we zo door, misschien moet er het een en ander aangepast worden en kijken we hoe dit werkt. Natuurlijk kan je mij ook inhuren voor een los project - bijvoorbeeld een informatieve blog of een social media plan.

Maar genoeg over mij. Natuurlijk wil ik ook graag jou leren kennen! Twijfel niet om een gesprek aan te vragen. Ik ben erg benieuwd naar jou, het bedrijf, je doelen en hoe ik je kan helpen deze te bereiken aan de hand van contentmarketing.

Werkervaring

TUBES - wines and spirits by the glass

Wijnen & Sterke dranken

Marketing and content manager  - Als freelancer

Hilversum, NH, Nederland

april 2022 - Vandaag (9 maanden)

Domino printing

Machinebouw

Communications executive

Houten, UT, Nederland

oktober 2020 - maart 2022 (1 jaar en 5 maanden)

Bij Domino Printing focus ik mij op zowel externe communicatie (b2b) als interne communicatie. Zo maak ik o.a. e-mails via SalesForce, zet ik LinkedIn advertenties op, schrijf ik content voor de website en beheer ik de schermen . Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor de accountmanagers op het gebied van LinkedIn Sales Navigator. Aangezien Domino Printing een internationale organisatie is, met een hoofdkantoor in Engeland, vertaal en controleer ik teksten.

Randstad Group Nederland

E-commerce

E-commerce medewerker

Amsterdam, NH, Nederland

januari 2020 - juni 2020 (5 maanden)

Voor Tempo-Team Go (onderdeel van Randstad Groep Nederland) ben ik aan de slag gegaan als e-commerce medewerker. Hier heb ik mij gefocust op de business-to-business kant, waarbij ik via de website, e-mails, social media en experimenten klanten naar Tempo-Team heb getrokken. Ik heb dagelijks gewerkt met Google Analytics, SalesForce en de website.

Provincie Utrecht

Milieu

Online marketeer

Utrecht, Nederland

februari 2019 - augustus 2019 (6 maanden)

Opleidingen