Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Lisa!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Lisa om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Lisa Toussaint

Projectmanager, Sales en recruiting

Kan reizen naar Friesland

 • 51.9425
 • 6.17639
 • Indicatief tarief € 450 / dag
 • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Lisa hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven fulltime beschikbaar te zijn, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Lisa hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Friesland, GE, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Friesland en 50 km rondom

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Niet geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Beperkte professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden (15)

Lisa in het kort

Ben je op zoek naar professionals die jouw organisatie laat groeien? Neem dan gerust contact met mij op.

Door mijn jarenlange ervaring in de sales en arbeidsbemiddeling ben ik zeer breed inzetbaar. Ik ondersteun organisaties bij het acquireren van projectaanvragen (bij bestaande relaties, prospects en suspects) en het opbouwen, uitbouwen en onderhouden van relaties. Door mijn uitgebreide netwerk en management ervaring binnen de sales en arbeidsbemiddeling weet ik de juiste match te vinden voor het opvullen van vacatures. Ik ben dienstverlend, communicatief sterk, gestructureerd, flexibel, collegiaal en empathisch met een goed luisterend vermogen. Gewend te werken onder druk, sterk in plannen, goed in staat overzicht te bewaren en daarbij de deadlines niet uit het oog verliezend.


Werkervaring

Cottus

Projectmanager

Heerenveen, Netherlands

december 2020 - Vandaag (1 jaar en 8 maanden)

Als projectmanager bij Cottus ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig acquireren van projectaanvragen (bij bestaande relaties, prospects en suspects) en het opbouwen, uitbouwen, onderhouden van relaties en het geven van strategisch personeelsadvies op HR- en uitvoerend niveau. Verder ben je veelal bezig met het werven, selecteren, begeleiden en plannen van medewerkers.

FID Uitzendbureau

Regiomanager Noord-Nederland

Groningen, Netherlands

augustus 2020 - december 2020 (4 maanden)

8 maanden Regiomanager Noord-Nederland augustus 2020 - december 2020 (5 maanden) Groningen, Nederland In de functie Regiomanager geef je leiding aan medewerkers en zorg je samen met je team ervoor dat de vestigingstargets worden gehaald. Je levert actief een bijdrage aan ideeën en plannen die aansluiten bij de gewenste koers van het bedrijf. Tevens begeleidt je de werknemers uit de regio en zorg je dat alle doelen efficiënt worden gehaald. Bovendien zorg je voor uitbreiding van de klantenkring door middel van acquisitie.

Projects4You

Senior teammanager sales en marketing

Leeuwarden, Netherlands

maart 2018 - september 2019 (1 jaar en 6 maanden)

3 jaar 2 maanden Senior teammanager sales en marketing maart 2018 - september 2019 (1 jaar 7 maanden) Leeuwarden Als senior teammanager ben je verantwoordelijk voor het trainen, coachen en aansturen van een direct sales team, dat bestaat uit agents, teamleiders in opleiding en teamleiders. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de afgesproken targets en levert rapportages aan van de verkoopresultaten. Je bent verantwoordelijk voor onder anderen de: recruiting, recruitingsresultaten, functioneringsgesprekken, het afnemen van sollicitatie gesprekken, coaching, contract bespreking en verloningen.

Nuon

Outbound Telemarketer

Leeuwarden, Netherlands

april 2014 - augustus 2015 (1 jaar en 4 maanden)

november 2016 - februari 2017 (4 maanden) Nuon Outbound Telemarketer april 2014 - augustus 2015 (1 jaar 5 maanden) Leeuwarden en omgeving, Nederland

Randstad - Randstad

stagiaire Intercedent

Leeuwarden, Netherlands

augustus 2015 - juli 2016 (11 maanden)

Leeuwarden en omgeving, Nederland Cendris Outbound Telemarketer februari 2013 - april 2014 (1 jaar 3 maanden) Leeuwarden en omgeving, Nederland

Medipower International B.V.

Inbound/ Outbound/ Administratief medewerker

april 2011 - februari 2013 (1 jaar en 10 maanden)

Opleidingen