Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Leander!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Leander om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Leander Janssen

Grafisch ontwerper & Packaging & DTP

Kan reizen naar Arnhem

  • 51.9842
  • 5.9108
  • Indicatief tarief € 500 / dag
  • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Leander hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven fulltime beschikbaar te zijn, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Leander hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Arnhem, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
  • Arnhem en 50 km rondom

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

  • Nederlands

    Tweetalig / moedertaal

Categorieën

Vaardigheden (7)

Leander in het kort

Hi! Ik ben Leander Janssen. Mijn bedrijf heet Stijl in Vorm en is gevestigd in Arnhem en ik ben inzetbaar voor: ontwerp van huisstijlen, logo/identiteit, illustraties en DTP (druktechnisch in orde maken oftewel DE brug naar goed drukwerk). Onder andere voor packaging (verpakkingen), boeken, stands voor beurzen, bewerken/manipulatie van beeld, (bijvoorbeeld mock-ups), boekontwerp (cover en inhoud), UI Webdesign... Wil je jouw bedrijf in een kleine animatie presenteren voor social media neem dan ook contact op.
Mijn klanten zijn vooral bedrijven en startende ondernemers. Voor bedrijven verzorg ik al het ontwerp- en drukwerk en geef ik trainingen aan personeel/teams en zorg ik voor een goede workflow in het grafische proces. Heb je een klant of een opdracht die SNEL en DIRECT een ontwerp nodig heeft of kom je er niet uit met de drukker omdat het bestand terug komt, ik zorg ervoor dat het in orde komt. Ik heb 25 jaar ervaring in DTP, ontwerpen, klantencontact, druktechnisch in orde maken van bestanden, verzorgen van digitale afbeeldingen en het geven van advies. Al deze ervaringen opgedaan bij bedrijven. En nu inzetbaar. Ik zie projecten en vragen graag tegemoet en op naar een fijne samenwerking!