Malt Logo
Koen Cramer
Web designer
  • Indicatief tarief
    € 250 / dag
  • Werkervaring0-2 jaar
  • Antwoordpercentage100%
  • Antwoordtijd1 uur
De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Koen hebt geaccepteerd.
Maak je selectie van freelancers
Voeg freelancers toe aan je selectie en neem direct contact met ze op!
Door contact op te nemen met tot 6 freelancersverdubbel je je kans om iemand te vinden voor de opdracht.
Locatie en reizen
Locatie
Enschede, OV, Nederland
Thuiswerken
Voert zijn of haar opdrachten voornamelijk op afstand uit
Checklist
Geverifieerd e-mailadres
Talen
Bekijk welke talen Koen beheerst
Categorieën
Zijn/haar profiel delen
Expertise (4)
Koen in het kort
Uw Website Vanavond Online

Onze website ontwikkelingsdienst is ontworpen om kleine bedrijven en particulieren te helpen een professionele online aanwezigheid te creëren zonder veel geld uit te geven. Wij combineren moderne ontwerptrends en gebruiksvriendelijke functionaliteit in ons 2023 ontwerp om een verbluffende website te leveren die aan uw verwachtingen voldoet en deze zelfs overtreft.

Om een website te creëren die uw unieke identiteit weerspiegelt, zal ons team van ervaren ontwerpers en ontwikkelaars nauw met u samenwerken om uw bedrijfsdoelstellingen, merkidentiteit en doelgroep te begrijpen. Wij hebben de expertise om een uitzonderlijk product te leveren dat voldoet aan uw behoeften en budget, of u nu een eenvoudige website met één pagina nodig heeft of een meer complexe site met meerdere pagina's en functies.

Wij bieden:

Ontwerp op maat: We beginnen met een ontwerp op maat, afgestemd op uw zakelijke behoeften en voorkeuren. Onze ontwerpers creëren een mooie en functionele website die uw merk en berichtgeving laat zien en tegelijkertijd een naadloze gebruikerservaring biedt.
Responsief ontwerp: Wij zorgen ervoor dat uw website er geweldig uitziet op elk apparaat, of het nu een desktopcomputer, tablet of mobiele telefoon is.
Creatie van inhoud: Wij kunnen u helpen bij het maken of verfijnen van de inhoud van uw website om ervoor te zorgen dat deze aanslaat bij uw doelgroep en geoptimaliseerd is voor zoekmachines.
Ontwikkeling en testen: Onze ontwikkelaars brengen uw website tot leven met behulp van de nieuwste webtechnologieën, en we testen uw site rigoureus op optimale prestaties en veiligheid.
Lancering en voortdurende ondersteuning: Wij lanceren uw website en bieden doorlopende ondersteuning.

Wij geloven dat elk bedrijf een professionele online aanwezigheid verdient, ongeacht het budget. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met onze betaalbare en hoogwaardige webontwikkelingsservice.

Do you really want to delete this item?

Do you really want to delete this item?

Verdergaan
Externe aanbevelingen