Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Kim!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Kim om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Kim Delbarre

Website specialist

Kan reizen naar Gent

 • 51.0538
 • 3.725
 • Indicatief tarief €400 / Dag
 • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Kim hebt geaccepteerd.

Parttime , 3 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Kim hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Gent, België
Kan bij je op kantoor werken in
 • Gent en 10 km rondom

Checklist

Ondertekend Malt-handvest
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Frans

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden (19)

Kim in het kort

Creatieve duizendpoot, natuur- en welzijnslover. Doelgericht freelancer en native speaker Nederlands – Frans. Bedreven in WordPress en online communicatie, met een jarenlange ervaring in e-commerce bij verschillende multinationals en een onuitputtelijke goesting om te blijven leren.

Als je klaar bent voor een eigen website die een professionele en uitnodigende uitstraling heeft, samen met de effectieve online communicatie en alle nodige tools om jouw doelen te bereiken, laten we dan eens praten.

Ik help je met een persoonlijk ontwerp, van creatie tot beheer. Dit in combinatie met online content optimalisatie zodat je geweldige klanten kunt aantrekken en blijven groeien.

Doe een beroep op mij voor de opmaak van je teksten tot de presentatie van je producten/diensten online.

Begrijpelijke, aantrekkelijke en goed geschreven tekst is de sleutel tot binding met je publiek. Het zorgt er niet alleen voor dat je online wordt gevonden, het speelt daarnaast een grote rol in je credibiliteit.
Heb je een totale makeover nodig van je teksten, of een opfrisbeurt van wat er al staat, ik ben er om je te helpen jouw communicatie op punt te zetten.

Ik verzorg je webteksten en vertalingen (NL-FR-EN), schrijf, reviseer en implementeer alles rechtstreeks in je CMS (Wordpress, Magento, Sitecore,...) Ook voor nieuwe pagina’s kun je bij mij terecht.

Heb je een nieuwe website nodig die beantwoordt aan jouw specifieke wensen? Vertrouw op mij voor een gebruiksvriendelijke, aantrekkelijke en responsive website die gebruik maakt van de recentste WordPress technologie.

Ik kijk alvast uit naar jouw volgende project!

Werkervaring

DECOVRY

Content Editor

Ghent, Flemish Region, Belgium

april 2021 - december 2021 (8 maanden)

123inkt.be

Content Manager

oktober 2020 - april 2021 (6 maanden)

Thomas Cook Group

Web Editor

oktober 2013 - juni 2019 (5 jaren en 8 maanden)

As a web editor I am responsible for the content on Thomascook.be and Neckermann.be, Dutch and French. I use language to guide our customers through the website towards their ideal holiday, and I keep track of their online experience in order to improve our webshop. And I love it!