Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Kimberley!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Kimberley om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Kimberley Gerôt

interieurvormgever interieurstylist

Kan reizen naar Amstelveen

  • 52.3025
  • 4.8467
  • Indicatief tarief €630 / Dag
  • Werkervaring 0-2 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Kimberley hebt geaccepteerd.
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Kimberley hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Amstelveen, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
  • Amstelveen en 50 km rondom

Checklist

Ondertekend Malt-handvest
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

  • Nederlands

    Tweetalig / moedertaal

Vaardigheden (5)

Kimberley in het kort

Het is de plek waar je in je leven doorgaans de meeste tijd doorbrengt: je woning én je werkplek. Het is dan ook belangrijk dat je je hier thuis voelt. Jouw interieur heeft een belangrijke invloed op je welbevinden. Het kan bepalend zijn voor hoe jij je op dat moment voelt. Er zijn verschillende factoren die hier invloed op hebben, onder andere het gebruik van kleur, het licht, de temperatuur en het meubilair. Maar er is meer dat bijdraagt aan het ervaren van een positieve gemoedstoestand. Denk aan concepten zoals Feng shui, een Zen interieur en het gebruik van ecologische materialen waardoor je, zelfs als je binnenshuis bent toch dicht bij de natuur staat. Dat doet een mens goed.

Op basis van jouw interieurwensen of de zaken waar je tegenaan loopt, ontvang je geheel aansluitend op jouw specifieke situatie, een passend plan vormgegeven in een ontwerp. Door daarin diverse elementen op te nemen creeëren we jouw eigen persoonlijke sfeer welke bijdraagt aan harmonie in jouw leef- en/of werkomgeving. Dit zorgt voor balans in het hoofd en dat leidt tot ontspanning en focus. Want wie zich ontspannen voelt kan juist weer productiever zijn. Allemaal zaken waarvan we vaak wel wat meer in ons leven kunnen gebruiken. :)

Kijk op studiogerot.com voor meer informatie en greep uit mijn portfolio.
Of neem contact op: vrijblijvend vragen stellen en informeren mag natuurlijk altijd.