Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Katrin!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Katrin om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Katrin De Preter

SEO technisch copywriter

Kan reizen naar Ham

  • 51.1054
  • 5.1609
  • Indicatief tarief € 300 / dag
  • Werkervaring 0-2 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Katrin hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, 3 dagen per week, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , 3 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Katrin hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Ham, België
Kan bij je op kantoor werken in
  • Ham en 50 km rondom

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

  • Nederlands

    Tweetalig / moedertaal

Categorieën

Vaardigheden (5)

Katrin in het kort

Mijn andere bedrijf (PCB Solutions - bestukking van printplaten) heeft ertoe geleid dat ik eindelijk voor mijn passie ben gegaan: schrijven.
Hoe dan wel? Elke dag zie ik gedreven, gemotiveerd personeel aan de slag met hun passie: elektronica. Dat wilde ik ook! Zo ben ik begin 2021, na het volgen van een aantal opleidingen, begonnen als copywriter. Al snel richtte ik mij op meer technische materies omdat ik voelde dat dat mijn dada wel was. Het 'vernederlandsen' van vaktechnische materies, daar krijg ik een kick van!
Zo schreef ik reeds de website voor de enige Belgische invoerder van smc-thuisbatterijen en schrijf ik blogs voor een bedrijf dat in laboratoriumtoestellen doet. Immo komt ook vaak mijn richting uit. Misschien minder technisch, maar zo leuk om te doen!
We zorgen er dus voor dat de lezer je boodschap begrijpt. Van technische zaken maken we vlot leesbare schrijfsels. Naast de lezer willen we desgewenst ook Google te vriend houden. Door het toepassen van de gangbare seo-technieken maken we de teksten seo-proof zodat Google deze oppikt en gaandeweg bovenaan de zoekresultaten plaatst.

Portfolio