Malt Logo
J Rutten
Ervaren Scrum Master met een Agile hart :-)
 • Indicatief tarief
  € 800 / dag
 • Werkervaring8-15 jaar
 • Antwoordpercentage100%
 • Antwoordtijd1 uur
De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van J hebt geaccepteerd.
Maak je selectie van freelancers
Voeg freelancers toe aan je selectie en neem direct contact met ze op!
Door contact op te nemen met tot 6 freelancersverdubbel je je kans om iemand te vinden voor de opdracht.
Locatie en reizen
Locatie
Nijmegen, GE, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Nijmegen en 40 km rondom
Checklist

Malt-handvest ondertekend

Het handvest bekijken
Geverifieerd e-mailadres
Talen
Bekijk welke talen J beheerst
Categorieën
Zijn/haar profiel delen
Expertise (29)
J in het kort
Mijn passie ligt bij het samenbrengen van mensen om gezamenlijk uitdagingen aan te pakken en verbeteringen vorm te geven. Enerzijds is dit terug te vinden in de manier waarop ik teams help om echt goed samen te werken, onderling en met de bredere organisatie. Dit doe ik door een omgeving te creëren waarin onderling vertrouwen wordt versterkt, mensen elkaar durven uit te dagen en ieder met plezier samenwerkt aan resultaten waar men trots op is. Anderzijds haal ik veel energie uit het vormgeven en faciliteren van overleggen voor groepen mensen, waarin iedere deelnemer actief betrokken is en de groep als geheel tot een gedragen eindresultaat kan komen. Inmiddels heb ik een flinke toolkit opgebouwd waaruit ik kan putten bij bijvoorbeeld het ontwikkelen van trainingen en workshops bij klanten.

Met mijn technische en bedrijfskundige achtergrond ben ik goed in staat om business en IT, vaak nog verschillende werelden, bij elkaar te brengen en organisatorische uitdagingen vanuit een breder perspectief te bekijken en veranderen. Hierbij ga ik in gesprek met de bredere organisatie om daar waar mogelijk individuen of groepen mee te nemen in het agile bewustwordingsproces om zo verandering te stimuleren. Door te luisteren en de juiste vragen te stellen lukt het mij altijd wel om mensen mee te krijgen richting een Agile denkwijze. Waar nodig, kan ik vanuit een brede ervaring adviseren. Ik kan meepraten als het gaat om technische zaken en benoem daarbij mogelijke risico’s en verbeteringen.

Anderen typeren mij als kalm en betrouwbaar. Ik laat ruimte aan anderen om initiatief te nemen maar neem graag het voortouw als dat nodig is. Met een goede dosis humor creëer ik een plezierige en open sfeer en als anderen het niet aandurven ben ik degene die toch die vervelende vraag stelt. Mensen kunnen alles bij me kwijt en collega’s geven terug dat ik een fijn persoon ben om mee samen te werken.

Meer details zijn te vinden op LinkedIn.

Do you really want to delete this item?

Werkervaring
 • Google
  CEO
  SOFTWAREPRODUCTIE

  Menlo Park, CA, USA

  september 1998 - Vandaag   25 jaren
  Als ik het zou moeten samenvatten, zou ik zeggen dat het een geweldig avontuur is...

Do you really want to delete this item?

Do you really want to delete this item?

Verdergaan
Externe aanbevelingen

Do you really want to delete this item?

Opleidingen