Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Jordie!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Jordie om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Jordie Huisman

Events organiseren

Kan reizen naar Almere

  • 52.373491
  • 5.248719
  • Indicatief tarief € 550 / dag
  • Werkervaring 2-7 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Jordie hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, 3 dagen per week, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , 3 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Jordie hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Almere, FL, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
  • Almere en 50 km rondom

Checklist

Geverifieerd e-mailadres

Talen

  • Nederlands

    Tweetalig / moedertaal

Categorieën

Vaardigheden (7)

Jordie in het kort

Ik ben Jordie Huisman, erg gemotiveerd om het beste evenement neer te zetten voor mijn klant. Ik ben creatief in het organiseren en luister graag naar de behoefte van de klant. Ik ga graag een stapje verder om het evenement als een geslaagde dag/avond te maken.

Werkervaring

Amazed Events

Oprichtster

Almere, Netherlands

december 2021 - Vandaag (8 maanden)

Amazed Events is een jong, innovatief en creatief evenementenbureau in Almere en omstreken. Het bureau is opgericht door Jordie Huisman in 2021. Dit evenementenbureau verzorgt allerlei soorten evenementen, niets is bij ons te gek. Wij zorgen voor de invulling van al uw wensen. Geïnteresseerd? Neem dan een kijkje op onze website of stuur mij een berichtje.

Melrose Security B.V.

Reservations Manager

Het Amsterdamse Bos, 1182 DA Amstelveen, Netherlands

augustus 2017 - juli 2021 (3 jaren en 11 maanden)

5 jaar 5 maanden Reservations Manager augustus 2017 - juli 2021 (4 jaar) Amsterdam en omgeving, Nederland Melrose Security B.V. Sales Representative juli 2015 - januari 2016 (7 maanden)

Hotel Okura Amsterdam

Groups & Events Executive

Het Amsterdamse Bos, 1182 DA Amstelveen, Netherlands

juli 2014 - juli 2015 (1 jaar)

maart 2016 - juli 2017 (1 jaar 5 maanden) Amsterdam en omgeving, Nederland Hotel Okura Amsterdam Front Desk Receptionist juli 2014 - juli 2015 (1 jaar 1 maand) Als Front Office medewerker bij Hotel Okura in Amsterdam was ik verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden van de Front Office. Hieronder vallen activiteiten als het in- en uitchecken van gasten, telefoon beantwoorden, problemen oplossen, administratieve werkzaamheden en verdere bijkomstigheden van functie.

Brasserij de Bergerrie

Leidinggevende bediening

februari 2012 - december 2012 (10 maanden)

Dagelijkse leiding geven aan de bediening van het restaurant. Daarnaast hield ik mijzelf bezig met activiteiten als de telefoon opnemen, reserveringen aannemen, gasten ontvangen, gasten plaatsten in het restaurant en zorgen dat er effectief werd gewerkt om de gasten een optimale ervaring te geven. Verder was ik verantwoordelijk voor het inwerken van nieuw personeel.

Amsterdam RAI

Stage 1e Medewerker Banqueting

mei 2011 - augustus 2011 (3 maanden)

Grand Hotel Karel V

Stage Medewerker Front Office

juni 2010 - augustus 2010 (2 maanden)

Gasten helpen, problemen oplossen, administratieve werkzaamheden, telefoon beantwoorden, emails behandelen en overige front office gerelateerde werkzaamheden.

Hotel Finn

Front Office Employee

juni 2009 - januari 2010 (7 maanden)

het systeem, beantwoorden van de mail, kamers controleren na schoonmaak, klachten aannemen, problemen oplossen.

Robin Sluijter - SENS Online Solutions

17-8-2022

Jordie heeft met Amazed Events al diverse evenementen voor ons georganiseerd. Van kleine bedrijfsborrels, tot aan klant/relatie events. Ze houdt perfect rekening met de doelen, wensen en het budget (van klein tot groot), waarbij ik het erg prettig vind dat er ook veel creativiteit en proactiviteit plaats vindt. Hierdoor werden we totaal ontzorgd en konden wij focussen op onze business. Een aanrader voor elk prive of zakelijk evenement!

Opleidingen