Malt Logo
Malt welcome

Welkom op het Malt-profiel van Joost!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Joost om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Joost V.

UI / UX / Web Designer | Figma & WordPress
Supermalter
2 opdrachten
1 aanbeveling
 • Indicatief tarief
  € 520 / dag
 • Werkervaring3-7 jaar
 • Antwoordpercentage100%
 • Antwoordtijd1 uur
De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Joost hebt geaccepteerd.
Maak je selectie van freelancers
Voeg freelancers toe aan je selectie en neem direct contact met ze op!
Door contact op te nemen met tot 6 freelancersverdubbel je je kans om iemand te vinden voor de opdracht.
Locatie en reizen
Locatie
Amsterdam, NH, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Amsterdam en 50 km rondom
Checklist

Malt-handvest ondertekend

Het handvest bekijken
Geverifieerd e-mailadres
Talen
Categorieën
Zijn/haar profiel delen
Expertise (18)
Joost in het kort
Werkervaring
 • Google
  CEO
  SOFTWAREPRODUCTIE
  september 1998 - Vandaag (25 jaren en 5 maanden)
  Menlo Park, CA, USA
  HTML CSS JS Photoshop
2 Malt opdrachten
 • Kwaliteit

 • Naleving van deadlines

 • Communicatie

E

Erik-EXACT

4-1-2023

Bij Exact zijn we bezig met de implementatie van een nieuwe grafische stijl ontwikkeld voor alle online producten. Hiervoor is een Design System ontworpen in Figma. Om het Design System volledig te maken en volledig up-to-date met de laatste mogelijkheden binnen Figma hebben we de hulp ingeroepen van Joost. Joost heeft tijdens de periode die hij voor ons heeft gewerkt de structuur van het Design system aangepast om het werkbaar te maken voor de Product UX'ers bij Exact, alle componenten zo aangepast dat ze de laatste mogelijkheden van Figma benutten en alle foutjes eruit gehaald. Dit voor zowel de Web als Mobile variant. Ook heeft Joost meegeholpen met het toepassen van de nieuwste componenten in Productontwerpen en heeft meegeholpen met de basis voor training van Product UX'ers om Figma te begrijpen en er mee te kunnen werken. Vanaf dag één was Joost betrokken bij het project. Wist zich snel in te werken zonder echt begeleiding nodig te hebben. Aansturing verliep makkelijk, mede doordat Joost pro-actief in het project stond. Tijdens wekelijkse reviews was Joost voorbereid middels overzicht van alle gedane zaken en komende werkzaamheden. De communicatie verliep altijd soepel en Joost reageerde altijd snel. Hij is een fijne kracht om mee te werken, makkelijk aan te sturen, integreerde makkelijk binnen het UX team, is sociaal en betrokken en heeft verstand van zaken. Mocht ik weer een freelancer nodig hebben dan zou ik Joost zeker weer contacten. Kan alleen maar zeggen 'bedankt Joost' voor je werk en ik beveel hem absoluut aan.

Do you really want to delete this item?

Do you really want to delete this item?

1 externe aanbeveling
ER

Erik Rutten beveelt Joost aan

Erik RuttenER
Erik Rutten
Exact
12/14/2022
Afgelopen maanden heeft Joost op een zeer fijne professionele wijze Exact geholpen om het bestaande Design system te professionaliseren en robust te maken voor de toekomst.

Zijn kennis van zaken, inzicht en passie voor zijn werk hebben er voor gezorgd dat we flinke stappen hebben kunnen maken en ander collega's hebben mee kunnen liften op de verdieping van het Design system.

Do you really want to delete this item?

Opleidingen