Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Joëlla!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Joëlla om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Joëlla Van Weelij

Freelance Content Creator, Social Media Marketeer

Kan reizen naar Utrecht

  • 52.0949
  • 5.1097
  • Tarief Op aanvraag
  • Werkervaring 0-2 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Joëlla hebt geaccepteerd.
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Joëlla hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Utrecht, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
  • Utrecht en 50 km rondom

Checklist

Ondertekend Malt-handvest
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

  • Nederlands

    Tweetalig / moedertaal

Categorieën

Vaardigheden (7)

Joëlla in het kort

Ik ben een enthousiaste, leergierige doorzetter die op een heldere manier weet te communiceren. Ik ben een betrokken maar ook een gedreven persoon, die weet wat ze wilt. Door mijn horeca ervaring weet ik dat ik goed in teamverband kan werken. Mijn studie Creative Business heeft mij geleerd om zelfstandig en op effectieve wijze doelen en prioriteiten te stellen en deze te behalen. Ik ben creatief en de studie HBO Adobe expert heeft mij geholpen mijn ideeën grafisch te visualiseren.

Ik sta altijd open voor nieuwe connecties. Je kan me ook een berichtje sturen viaben een enthousiaste, leergierige doorzetter die op een heldere manier weet te communiceren. Ik ben een betrokken maar ook een gedreven persoon, die weet wat ze wilt. Door mijn horeca ervaring weet ik dat ik goed in teamverband kan werken. Mijn studie Creative Business heeft mij geleerd om zelfstandig en op effectieve wijze doelen en prioriteiten te stellen en deze te behalen. Ik ben creatief en de studie HBO Adobe expert heeft mij geholpen mijn ideeën grafisch te visualiseren.

Je kan me ook een berichtje sturen via