Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Jacqueline!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Jacqueline om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Jacqueline Blaauw

Senior Kwaliteitsmanager / auditor

Kan reizen naar Utrecht

  • 52.09153
  • 5.11733
  • Indicatief tarief € 900 / dag
  • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Jacqueline hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven fulltime beschikbaar te zijn, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Jacqueline hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Utrecht, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
  • Utrecht en 50 km rondom

Checklist

Geverifieerd e-mailadres

Categorieën

Vaardigheden (9)

Jacqueline in het kort

Ik Als senior adviseur op het gebied van procesmanagement, kwaliteitsmanagement en audits heb ik 20+ jaar ervaring met het ontwikkelen en implementeren van kwaliteitssystemen en adviseren van organisaties t.a.v. de inrichting van kwaliteitsmanagement. Daarnaast ben ik gecertificeerd als lead auditor (ISO 9001). In de afgelopen jaren ben ik onder meer actief geweest bij KVK, Rijkswaterstaat en ProRail en in het MKB. In de loop der jaren heb ik als kwaliteitsmanager geacteerd in complext ICT projecten bij onder meer De Politieacademie en in de energiesector en de keten van Werk & Inkomen.

Ik ben resultaat-gedreven en analytisch, heb een sterke klantfocus en een talent voor het aanbrengen van structuren en voor het continu verbeteren van processen. Ik ben een teamplayer; ik streef naar samenwerking en synergie. Mijn communicatieve vaardigheden, enthousiasme en flexibiliteit maken dat ik op alle niveaus in een organisatie een plezierige en waardevolle gesprekspartner en adviseur ben.
Mijn toegankelijkheid is een waardevolle competentie voor mijn werk als adviseur en auditor; hiermee weet ik de natuurlijke weerstand tegen veranderingen in korte tijd te reduceren en om te zetten in het benodigde draagvlak.