Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Ingrid!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Ingrid om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

IngridDoeswijk

Ingrid Doeswijk

Social Return adviseur

Kan reizen naar Hoofddorp

  • 52.3044
  • 4.6949
  • Tarief Op aanvraag
  • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Ingrid hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, 2 dagen per week, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , 2 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Ingrid hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Hoofddorp, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
  • Hoofddorp en 50 km rondom

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Categorieën

Vaardigheden (7)

Ingrid in het kort

Dag beste toekomstige opdrachtgever,

Mijn naam is Ingrid Doeswijk. Tot juli 2019 werkte ik als HR-specialist voor verschillende organisaties, zowel in de non-profit als in de profit. Door de jaren heen heb ik mij op alle terreinen van HR weten te bekwamen en durf ik te zeggen dat er op HR-gebied niets is dat ik niet aan de hand heb gehad.
In 2019 heb ik mijn eigen bedrijfje opgericht met de naam 'Focus op Social Return'. Ik zag namelijk dat werkgevers met een SROI-verplichting worstelen met de invulling hiervan. Bij mijn laatste werkgever verrichtte ik alle werkzaamheden die te maken hadden met het invullen van de SROI-verplichting. Het vinden en plaatsen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij een werkgever gaf mij zoveel voldoening, dat ik op een gegeven moment besloot om hier als zelfstandig ondernemer voor te gaan. En dat doe ik nog steeds! Inmiddels werk ik voor een aantal grote organisaties die ik geheel ontlast op het gebied van SROI-verplichtingen.
Daarnaast pak ik ook opdrachten aan waarin ik mijn kennis, kunde en jarenlange ervaring op HR-gebied kwijt kan. Ik vind dat ook nog steeds geweldig om te doen. Het maakt me niet uit of dit op operationeel, tactisch of strategisch niveau is. Het gaat mij erom dat ik een organisatie uit de brand kan helpen bij alles wat met HRM te maken heeft.
Op het gebied van verzuim heb ik veel kennis. Ik heb bij veel organisaties het verzuimcijfer aanzienlijk naar beneden gekregen. Ook heb ik laten zien dat ik bij arbeidsrechtelijke zaken en conflicten mijn 'vrouwtje' sta en uiteindelijk de beste oplossing voor beide partijen weet te behalen.
Op leeftijd zijn in het HR-vak heeft zo zijn voordelen! Ik heb voldoende levenservaring en mensenkennis om zowel de werkgever als de werknemer de aandacht te kunnen geven die er nodig is!