Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Hugo!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Hugo om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Hugo Janse

New business developer

Kan reizen naar Almere

 • 52.3751
 • 5.21617
 • Indicatief tarief € 400 / dag
 • Werkervaring 2-7 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Hugo hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven fulltime beschikbaar te zijn, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Hugo hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Almere, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Almere en 50 km rondom

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden (7)

Hugo in het kort

Snel schalen van idee naar volledig werkende businessunit! Als business developer ben ik ervaren in het opstarten of begeleiden van nieuwe businessunits of concepten binnen bestaande bedrijven. Hierbij maak ik gebruik van Lean Startup, Scrum en Agile methodes. Met de focus op snel de klantbehoefte testen, een passend businessmodel bedenken en doorrekenen, en schaalbaarheid van het concept. Hierbij kan ik volledig zelfstandig werken of als aanjager binnen een team.

Is er al een bestaand concept maar draait het nog niet helemaal naar behoren? Ook dan help ik graag om vlot de kwaliteiten en pijnpunten scherp te hebben. Hierbij kijk ik breed naar het gehele concept en ga in gesprek met zowel de mensen die eraan werken als de klanten. Door deze gesprekken kunnen we de product market fit scherper krijgen en het businessmodel verder schalen.

Interesse om eens te sparen over hoe ik kan helpen? Neem contact met me op en we kijken of er een fit is!

Werkervaring

The startup of dreams

Onderwijs & e-learning

Financieel adviseur en trainer  - Als freelancer

juli 2019 - Vandaag (3 jaren en 7 maanden)

Co creatie van de online cursus "Bekostig je ideale levensstijl"

Financieel advies voor de nieuwe generatie! Niet gebaseerd op levenslange arbeidsrelaties en wachten op je pensioen maar juist slim inspelend en rekening houdend met flexibelere arbeidsvormen, remote work, sabbaticals en eventueel vervroegd pensioen.

Ik, Hugo Janse, help als financieel adviseur mensen hun financiën in te zetten op een manier die hun leven verrijkt en rust creëert. Samen kijken we naar een passende oplossing die de juiste balans brengt tussen leven in het nu en later. Dit met duidelijke adviezen over geld besteding, sparen en beleggen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een cashbehoefte overzicht voor de toekomst, heldere verdeling van inkomen over verschillende potjes, beleggingsstrategie, berekeningen en actieplannen voor een sabbatical of vervroegd pensioen.

ORMIT

Consultancy & auditing

Management Trainee

september 2018 - december 2020 (2 jaren en 3 maanden)

Intensief traineeship met 26 trainingen, persoonlijke coaching en ontwikkeling

Projectleider SDG House @ Koninklijk Instituut voor de tropen
Verantwoordelijk voor het opzetten van het SDG House, ontwikkelen van het concept, opzetten van marketing en communicatie, ontwikkelen en doorrekenen business model, actieve sales met nieuwe partijen, ontwikkelen en organiseren van SDG meetup events, planning en acties bewaken projectteam.

Management Consultant IT @ ABN AMRO
Beleidsadvies over het reduceren van de klimaatimpact van IT voor het MT opgesteld, analyse, aanpak en advies van verschillende cross afdeling problemen, advies over het standaardiseren van werkvormen binnen DevOps.


Projectleider Data gedreven werken @ ORMIT
Projectplan voorstel gemaakt om data gedreven werken verder te ontwikkelen binnen de organisatie. Hierbij eerste verkenning gemaakt van gewenste KPI's en dashboarding in PowerBI opgezet voor verschillende afdelingen. Daarnaast onderzoek gedaan naar een passende leverancier voor een data warehouse en hierover een advies geschreven.

Opleidingen