Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Hanin!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Hanin om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Hanin Kzawi

Administratief, marketing, coach.

Thuiswerken vanuit Papendrecht

 • 51.832155
 • 4.69264
 • Indicatief tarief € 250 / dag
 • Werkervaring 2-7 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Hanin hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, Avonden & weekenden, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , Avonden & weekenden

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Hanin hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Papendrecht, ZH, Nederland
Thuiswerken
Voert zijn of haar opdrachten voornamelijk op afstand uit

Voorkeuren

Tijdsduur van de opdracht
 • ≤ 1 week
 • ≤ 1 maand
 • tussen 1 en 3 maanden

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Beperkte professionele capaciteit

 • Arabisch

  Basiskennis

Categorieën

Vaardigheden (7)

Hanin in het kort

Mijn naam is Hanin, een ambitieuze en hardwerkende dame met sterke sociale, analytische en organiserende vaardigheden. Een positieve houding en duidelijke communicatie zijn aspecten wat ik belangrijk vind, zowel op persoonlijk vlak als op werkgebied. Ik kan mij eenvoudig aanpassen aan onverwachte situaties en kan goed zelfstandig werken. Daarnaast kan ik goed met andere mensen omgaan en werken, en geeft het mij een fijn gevoel wanneer ik iets voor iemand heb kunnen betekenen. Ten slotte neem ik vaak het initiatief, ben ik veel bezig met mijn zelfontwikkeling en beschik ik over leiderschap-skills.

Tijdens mijn opleiding ‘Commerciële Economie’ heb ik aan verschillende projecten gewerkt, zowel individuele als groepsopdrachten, waar ik organisaties heb geadviseerd op het gebied van marketing, digitalisering en duurzaamheid. Ook heb ik aan een project gewerkt waar maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal stond aan de hand van de 3p’s: people, planet & profit.

Ik heb mij gespecialiseerd in 'Social Marketing' wat gericht is op positieve gedragsverandering door middel van marketingtechnieken. Deze minor heeft mijn interesse met maatschappelijke en HR-gerelateerde vraagstukken binnen de publieke sector sterk laten groeien en wil ik mij verder ontwikkelen op dit gebied om sociale waarde te kunnen creëren. Met mijn commerciële achtergrond en sterke affiniteit met sociaal-maatschappelijke processen wil ik uitdagingen aangaan en mijn werkervaring- en kennis vergroten.

Werkervaring

Kentalis

Publieke sector

Administratief medewerker

Zoetermeer, Nederland

december 2021 - Vandaag (1 jaar en 2 maanden)

Een tijdelijke opdracht waar de hoofdzaken bestaan uit het ordenen van verschillende documenten met gebruik van een mappenstructuur om vervolgens de data te verwerken in Excel‑sheets en het cursusmateriaal tot een geheel samen te vatten.

Ontrac Telemarketing B.V.

Sociale netwerken

Intercedent

Utrecht, Nederland

november 2021 - Vandaag (1 jaar en 4 maanden)

Werkzoekenden en opdrachtgevers verbinden.

Neuro Habits

Onderwijs & e-learning

Stagiaire (social) marketing

Rotterdam, Nederland

januari 2021 - juli 2021 (6 maanden)

Afstudeerstage als strategisch onderzoeksconsultant waarbij ik door middel van een interne en externe analyse een creatief concept heb gecreëerd. Door mijn onderzoek is er inzicht verkregen rondom het leerbeleid binnen organisaties en hoe Neuro Habits kan inspelen op de persoonlijke leerbudgetten van werknemers.

Star SHL

Medische sector

Administratief medewerker

Rotterdam, Nederland

juni 2020 - december 2020 (5 maanden)

Mijn taken bestonden uit het controleren, analyseren, terugkoppelen en aanvragen van bloeduitslagen. Aan de hand van deze data, in combinatie met de data van andere afdelingen, heb ik enkele procesoptimalisaties geadviseerd aan de teamleiders van de afdelingen. De data werd aangeleverd in Excel‑sheets om voor de afdelingen een duidelijk overzicht te creëren en deze werkwijze in de toekomst te borgen.

Psychozorg

Gezondheid & Wellness

Stagiaire Marketing & sales

Rotterdam, Nederland

augustus 2019 - januari 2020 (5 maanden)

Stageperiode bij een psychologiepraktijk om het concept van psychologische behandelingen in combinatie met toerisme te onderzoeken, analyseren en uit te werken. Om het concept te kunnen realiseren heb ik relevante stakeholders betrokken bij het project en gebruik gemaakt van effectieve (marketing) middelen.

Opleidingen