Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Gerben!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Gerben om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

GerbenFranken

Gerben Franken

Commercieel tekstschrijver met kennis van SEO

Kan reizen naar Zutphen

  • 52.1432
  • 6.20444
  • Indicatief tarief €300 / Dag
  • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Gerben hebt geaccepteerd.
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Gerben hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Zutphen, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
  • Zutphen en 50 km rondom

Checklist

Geverifieerd e-mailadres

Talen

  • Nederlands

    Tweetalig / moedertaal

Categorieën

Vaardigheden (4)

Gerben in het kort

Goedendag, mag ik mijzelf even voorstellen? Mijn naam is Gerben Franken. Wilt u ook de beste content voor uw opdrachtgevers? Of heeft u tijdelijke ondersteuning nodig van een copywriter? Wat u ook zoekt, u kunt mij inhuren als tekstschrijver voor het schrijven van webteksten, blogs en productbeschrijvingen.

Naast dat ik al heel goed kon schrijven (zei hij bescheiden), heb ik mij afgelopen periode verdiept in het schrijven van SEO-teksten. Zo schrijf ik inmiddels merkenpagina’s en productbeschrijvingen voor onder andere een vergelijkingssite voor tweedehands auto’s én voor een groot online warenhuis. Ook schrijf ik iedere week een nieuwsupdate voor een platform die zich richt op zzp’ers.

De afgelopen 15 jaar heb ik met name ervaring opgedaan als commercieel tekstschrijver bij aanbestedingen. Ook in deze functie verdiep je je in de doelgroep en zet je hen met overtuigende teksten om voor jou te kiezen. Hierdoor mag ik mij specialist noemen in het SMART schrijven en kom ik snel tot de essentie van een verhaal.

Heb ik uw nieuwsgierigheid gewekt? Mooi! Dan hoor ik graag van u. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.