Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Floris!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Floris om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Floris Van Harsselaar

Commercieel Manager / Directeur

Kan reizen naar Utrecht

 • 52.0949
 • 5.1097
 • Indicatief tarief € 1.000 / dag
 • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Floris hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, 4 dagen per week, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , 4 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Floris hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Utrecht, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Utrecht en 50 km rondom

Voorkeuren

Tijdsduur van de opdracht
Liever:
 • tussen 1 en 3 maanden
 • tussen 3 en 6 maanden
 • ≥ 6 maanden
Vermijd:
≤ 1 week
Sector
 • Detailhandel
 • Energie
 • Digitaal bureau & IT-consultancy
 • Hightech
 • HR / personeelsbeleid
+7 andere

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

Vaardigheden (7)

Floris in het kort

Floris van Harsselaar is een nuchtere, positieve geest die respect, humor en ambitie combineert met gezond verstand. In zijn loopbaan heeft hij vaak buiten de lijntjes gekleurd en gebruikt hij zijn natuurlijke stijl van leidinggeven en vermogen om teams te inspireren, motiveren en ontwikkelen om het maximale uit mensen en organisaties te halen.
Typerend voor Floris is zijn vertrouwen in de capaciteiten van anderen. Hiermee geeft hij leiding, inzicht en ondersteuning, wat leidt tot resultaat en verbetering. Zijn "can do and get things done" mentaliteit, structuur en drive geven energie binnen zijn werkomgeving.
Door zijn sterke analytisch vermogen gecombineerd met een pragmatische instelling is Floris niet alleen in staat om de essentie van een vraagstuk te zien, maar ook de context en de consequenties van bepaalde keuzes. Wanneer je dit combineert met zijn oog voor de klant en zijn focus op teamplay, vindt hij altijd een winnende oplossing.

Werkervaring

BNS Data Logistics BV

Commercieel manager

Vianen, Netherlands

augustus 2020 - Vandaag (1 jaar en 7 maanden)

BNS Data Logistics BV

Sales manager

Gelderland, Netherlands

januari 2020 - augustus 2020 (7 maanden)

NuCall B.V.

COO

Amersfoort, Netherlands

september 2018 - januari 2020 (1 jaar en 4 maanden)

NuCall houdt de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Elke dag 24/7 zorgen wij voor uw bereikbaarheid en monitoren wij uw bedrijfstelecommunicatie. Onze klanten kunnen er zeker van zijn dat hun communicatie-omgeving altijd en overal up-to-date is in deze continu veranderende wereld. Onbezorgd en probleemloos gebruik maken van uw communicatie-omgeving betekent dat u zich bezig kunt houden met uw eigen business. Met NuCall is dit gewoon goed en veilig geregeld.

NuCall B.V.

General Manager Sales

Amersfoort, Netherlands

februari 2017 - september 2018 (1 jaar en 7 maanden)

Uptel

Commercieel directeur

Nieuwegein, Netherlands

september 2015 - februari 2017 (1 jaar en 5 maanden)

UPTEL heeft als missie om de communicatie van de zakelijke markt te verbeteren. Van onze oplossingen voor het kleinbedrijf tot volledig ingerichte callcenters, alles wat we ontwikkelen is gericht op communicatie. Onze innovatieve diensten helpen bedrijven sneller en effectiever te communiceren, waardoor bereikbaarheid en klanttevredenheid verbetert. Van betrouwbare centrales tot veilige verbindingen, wij zijn continu bezig met de uitdaging van morgen. Er is altijd een manier om de communicatie beter te maken.

de front bv

Commercieel directeur

Utrecht, Netherlands

oktober 2013 - februari 2017 (3 jaren en 4 maanden)

Jong, vernieuwend, gedurfd en helemaal van deze tijd kenmerken de front. Zoals een kameleon kan veranderen van kleur, past de front zich aan haar opdrachtgevers aan. 'de' kan staan voor de klant of de opdracht. Samen vormen wij een 'front' om de beoogde doelstellingen te realiseren. Met een grote stap vooruit helpen wij de opdrachtgevers aan verkooptransacties, donateurs, lidmaatschappen, leads en abonnementen. Met de promotie- en wervingscampagnes stapt de front recht op de doelstelling af en hebben wij de daadkracht om een stap over de rand te zetten. Hiermee bereiken wij altijd de gewenste doelgroep. Samen met onze mensen is de front de succesfactor voor uw opdracht of campagne. Omdat zij verantwoordelijk zijn voor de resultaten hebben wij een eigen werving- en selectietraject. Om de kwaliteit te waarborgen worden onze medewerkers binnen de front opgeleid en getraind, afgestemd op uw product of dienst.

InterStep B.V.

Business Manager

september 2010 - augustus 2013 (2 jaren en 11 maanden)

InterStep is een zelfstandige, onafhankelijke organisatie met jarenlange ervaring in detachering en werving & selectie. InterStep richt zich specifiek op het projectmatig of structureel inzetten van hoger technisch personeel. Voor opdrachtgevers in de techniek verzorgt InterStep het gehele traject van werving, selectie en introductie van personeel. Voor zowel startende als ervaren ingenieurs verzorgt InterStep de begeleiding naar een project of een vaste betrekking.

Optimum Sport Business & Promotion

Adviseur & Coach

Amersfoort, Netherlands

februari 2006 - augustus 2010 (4 jaren en 6 maanden)

The philosophy of Optimum is based on making connections between sports and business. The main skills and challenges of Optimum are searching and spotting new possibilities for companies in sales and marketing. Optimum combines business and sports and creates win-win situations. Optimum is specialized in sponsoring or fund-raising.

Opleidingen

Diploma's