Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Fee!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Fee om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Fee Naaijkens

Inbound B2B Marketeer

Kan reizen naar Tilburg

 • 51.5585
 • 5.08308
 • Indicatief tarief € 700 / dag
 • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Fee hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, 3 dagen per week, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , 3 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Fee hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Tilburg, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Tilburg en 50 km rondom

Checklist

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

 • Duits

  Beperkte professionele capaciteit

 • Frans

  Beperkte professionele capaciteit

Vaardigheden (8)

Fee in het kort

Voor diverse tech- en mkb-bedrijven legde Ik de basis voor de B2B marketingstrategie. Altijd gebaseerd op de klantbehoefte. Zodra de strategie eenmaal staat, kan ik ook de eerste stappen in de uitvoering op me nemen. Zo komen we er snel achter wat de meest effectieve marketingkanalen zijn voor lead generation.

Elke marketingstrategie vraagt om een heldere kernboodschap voor een afgebakende doelgroep. Welke kanalen voor jouw organisatie nieuwe leads opleveren, is afhankelijk van het gedrag van je doelgroep en het probleem dat je oplost. Vandaar dat ik altijd start met het afnemen van klantinterviews.

Zo help ik je snelheid te maken in het ontwikkelen van de marketingstrategie. Afhankelijk van die strategie kijken we welke kanalen moeten worden geactiveerd. Het liefst doe ik dat iteratief en blijven we scherp op wat wel en niet werkt. Sommige kanalen (Content Marketing en PR) kunnen we direct voor je oppakken. Voor andere kanalen schakel ik experts in uit mijn netwerk.

Werkervaring

trivago

Reizen & toerisme

Global B2B Hotel Marketing and Communication Team Lead

Düsseldorf, Duitsland

november 2014 - januari 2016 (1 jaar en 2 maanden)

B2B communication strategy. Creating communication storyboard, including key messages and aligning them with stakeholders and the team.
• Team Lead for Content Marketing (PR & social media). Setting up the teams from scratch, strategical planning and creating workflows together with the team members and stakeholders.