Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Fabio!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw projecten. Neem contact op met Fabio om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Fabio Vreede

Starter Java, front-end web and iOS developer

Kan reizen naar Amsterdam

 • 52.3727
 • 4.8936
 • Indicatief tarief €500 / Dag
 • Werkervaring 0-2 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Fabio hebt geaccepteerd.
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Fabio hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Amsterdam, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Amsterdam en 50 km rondom

Checklist

Niet geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Beperkte professionele capaciteit

 • Thai

  Basiskennis

Categorieën

Vaardigheden  (8)

Fabio in het kort

Mijn naam is Fabio Vreede. Mijn leeftijd is 31 jaar oud. Ik ben woonachtig in Amsterdam. Ik heb een beperking, deze beperking is ontstaan toen ik in mijn eerste levensjaren ziek ben geworden. Door deze ziekte, welke tot op heden onbekend is gebleven, heb ik een niet-aangeboren hersenletsel opgelopen. Hierdoor zijn bepaalde delen in mijn hersenen aangetast. Dit heeft onder andere veroorzaakt dat mijn communicatieve verwerking naar mijn hersenen niet optimaal functioneert. Ik hoor wel normaal maar kan dit niet adequaat omzetten naar iets begrijpbaars. Daarom is het voor mij beter om gebruik te maken van een chat-app of andere hulpmiddelen, waaronder schriftelijk communicatie. Mondelinge communicatie lukt beter als mijn gesprekspartner duidelijk articuleert en korte zinnen gebruikt zodat mijn hersenen dit makkelijker kunnen verwerken. 

Ik ben momenteel bezig met een opleiding als applicatie- en mediaontwikkelaar bij de LOI. Bij deze opleiding komt het ontwikkelen van websites en applicaties van o.a. iOS en Android aan bod, ook het ontwerp, testen en documentatie komt aan bod. Ik heb verder ervaring in HTML/CSS, MySQL, Git en de Command Line. Momenteel ben ik bezig met het aanleren van nieuwe technologieën /programmeertalen waaronder JavaScript, PHP, Java, Swift, Vue.JS, Node.JS, Laravel, tailwind CSS.