Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Eva!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Eva om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Eva Boven

Brand marketing strateeg

Kan reizen naar Groningen, Zwolle, Leeuwarden, Utrecht

 • 53.213331
 • 6.562788
 • Indicatief tarief € 640 / dag
 • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Eva hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, 3 dagen per week, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , 3 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Eva hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Groningen, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Groningen en 50 km rondom
 • Zwolle en 10 km rondom
 • Leeuwarden en 10 km rondom
 • Utrecht en 10 km rondom

Voorkeuren

Sector
 • Consultancy & auditing
 • Detailhandel
 • Digitaal bureau & IT-consultancy
 • E-commerce
 • Mode & cosmetica
+5 andere
Bedrijfsomvang
 • 2 - 10 personen
 • 11 - 49 personen
 • 50 - 249 personen
 • 250 - 999 personen
 • 1000 - 4999 personen
+1 andere

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden (7)

Eva in het kort

De afgelopen 8 jaren heb ik mooie merken mogen adviseren over hun brand marketing strategie, waaronder G-Star RAW, Jumbo Supermarkten, Interpolis en Omoda als consultant bij Reprise Digital NL. En de laatste 2,5 jaar als strateeg bij Kaartje2go.

Als strateeg sta ik naast je (team) en help je met het maken van strategische keuzes. Keuzes met een gezonde dosis lef die je helpen je doelen te realiseren voor de lange termijn. Vervolgens stellen we samen projecten en doelen op en begeleid ik de projecten zodat gestelde doelen worden gehaald.

Ik werk het liefst samen met bedrijven die een marketing team hebben, maar nog iemand missen die de strategische richting uit kan zetten. Of daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Bedrijven die geloven in duurzame groei en snappen dat ze daarvoor keuzes moeten maken voor de lange termijn, ook al levert dit op de korte termijn misschien niet direct het meest op.

Voorbeelden waar je mij voor kunt inschakelen:
- het scherpstellen van je (digitale) brand marketing strategie;
- begeleiden van je team in het maken van strategische keuzes;
- doorvertaling van deze keuzes naar concrete projecten;
- begeleiden van strategische projecten (denk aan: starten met branding campagnes, content strategie o.b.v. data, toevoegen van een prospecting laag aan je strategie, optimaliseren van je media spend, het samenbrengen van branding en marketing).

Lijkt het je wat om samen te werken? Stuur me gerust een bericht, dan doen we een (digitaal) koffietje om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen! ☕

Werkervaring

Navy & Tan

Mede-eigenaar en CMO

maart 2022 - Vandaag (3 maanden)

Als mede-eigenaar richt ik mij op de brand marketing gerelateerde zaken van Navy & Tan, waar mijn business partner zich richt op het draaiende houden van het atelier en de kwaliteit van het product.

AFDELING LEV

BRAND ≠ MARKETING STRATEEG

Groningen, Netherlands

januari 2021 - Vandaag (1 jaar en 5 maanden)

AFDELING LEV is de strategische afdeling die je (tijdelijk) kunt aanhaken aan jouw eigen brand marketing afdeling. LEV staat naast je (team), geeft strategische richting, adviseert in het maken van keuzes en begeleidt vervolgens de projecten om daadwerkelijk de bedrijfsdoelen te halen. LEV gelooft in duurzame groei. Duurzame groei bereik je door te denken in de lange-termijn, keuzes te maken met lef en door van je bedrijf een merk te maken. Een merk waar je doelgroep zich aan wil verbinden. Samenwerken met LEV? Neem gerust contact op! [email protected] 06-15863854

Kaartje2go

Sr. Online marketing strateeg

Zwolle, Netherlands

juli 2019 - april 2022 (2 jaren en 9 maanden)

Binnen Kaartje2go ben ik verantwoordelijk voor de inzet van het gehele advertising budget, van branding tot performance. In Nederland, België en Duitsland. Dit betekent dat ik de strategie uitzet voor onze always-on kanalen (paid search, paid social), met directe omzet als kpi. En onze merk campagnes (TV, radio, online), met lange termijn groei in naamsbekendheid als kpi. Vervolgens werk ik nauw samen met diverse, specialistische bureaus om de strategie tot uitvoering te brengen.

Dutch Search Awards

Jury member

oktober 2019 - januari 2022 (2 jaren en 3 maanden)

Reprise Digital NL

Sr. Online marketing consultant

Amsterdam, Netherlands

februari 2018 - juli 2019 (1 jaar en 5 maanden)

Binnen Reprise Digital (voorheen Traffic4u) ben ik samen met mijn teams verantwoordelijk voor de digitale strategie van een aantal (internationale) key accounts binnen de IPG holding voornamelijk gericht op retail (o.a. G Star en Jumbo). Vanuit een data-driven mindset denk ik met klanten mee om online groei te realiseren. Daarnaast geeft het mij enorm veel energie om de ontwikkelingen in de (retail)markt door te vertalen naar klant-specifieke kansen en hen hiermee verder te helpen in de digitale transformatie.

Reprise Digital NL

Online Marketing consultant

Groningen, Netherlands

december 2015 - februari 2018 (2 jaren en 2 maanden)

Reprise Digital NL

Trainee Online Marketing

december 2014 - november 2015 (11 maanden)

Opleidingen