Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Esther!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Esther om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Esther Damsteeg

Office manager

Kan reizen naar Rotterdam

  • 51.9229
  • 4.46317
  • Indicatief tarief € 500 / dag
  • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Esther hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, 3 dagen per week, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , 3 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Esther hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Rotterdam, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
  • Rotterdam en 50 km rondom

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

  • Nederlands

    Tweetalig / moedertaal

Categorieën

Vaardigheden (5)

Esther in het kort

Er zijn drie dingen die ik graag doe: organiseren, mensen helpen en verhalen schrijven. Net na de middelbare school besloot ik dat ik secretaresse wilde worden. Zo geschiede. Nu, een tiental jaar verder, is deze jas te klein en school ik me om tot journalist. Op dit journalistieke pad loop ik inmiddels, maar wel als freelancer. Helemaal afscheid nemen van het secretaresseleven kan ik namelijk niet. Deze mix van kantoor en de wereld in als journalist, die werkt voor mij goed. The best of both worlds!

Ik ben handig in het Officepakket, met pen en papier, in een montageprogramma, met een draaiboek of in een administratie. Het belangrijkste is dat ik op een gelijkwaardig niveau met mensen wil samenwerken en het liefst op de achtergrond opereer. Of ik nu een directielid, teamleider of collega ondersteun of een verhaal vertel op papier of in audio; zolang ik een verschil kan maken, werk ik met een glimlach.

Opleidingen