Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Eldert!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Eldert om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Eldert Smolders

Grafisch vormgever, ontwerper en artdirector

Kan reizen naar Rotterdam

 • 51.9229
 • 4.46317
 • Indicatief tarief € 500 / dag
 • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Eldert hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, 2 dagen per week, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , 2 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Eldert hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Rotterdam, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Rotterdam en 50 km rondom

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Basiskennis

Categorieën

Vaardigheden (26)

Eldert in het kort

Ik ben gespecialiseerd in grafische vormgeving. Als creatief ondernemer ben ik de partner in communicatie, met wie je samen denkt en samen doet. Creatieve oplossingen, daar sta ik voor. Zowel in de aanpak van jouw communicatievraagstuk als in de visuele uitwerking daarvan. Mouwen opstropen en gaan, dat is het devies. Zeg ik dat het goed komt, dan komt het ook echt goed. Met jarenlange ervaring in communicatie, vormgeving en drukwerk sta ik je van strategie tot en met uitvoering bij. Je haalt veel kennis en expertise in huis.

Werkervaring

MetEldert communicatie en design

Creatief Ondernemer  - Als freelancer

Zwijndrecht

september 2018 - Vandaag (4 jaren en 5 maanden)

De Onderwijsexpeditie

Partner  - Als freelancer

Zwijndrecht, Zuid-Holland, Nederland

september 2020 - Vandaag (2 jaren en 5 maanden)

De Onderwijsexpeditie is een extra full service dienst met alles wat een bestuur en/of directeur van een onderwijsinstelling in het PO/VO/MBO/HBO/Universiteit nodig heeft om haar scholen of school sterk op de kaart te kunnen zetten.

Dutchweek B.V.

Event Staff  - Als freelancer

Rotterdam en omgeving, Nederland

maart 2019 - juni 2019 (3 maanden)

Vanaf maart 2019 ben ik bij Dutchweek mede verantwoordelijk voor transport, aankleding en sponsoring. Dutchweek organiseert sneeuw evenementen, waar wintersport, en zeker ook spetterende feestjes, centraal staan. Snowparty’s, Après-Ski en clubbing in combinatie met sportieve wintersport maken de evenementen van Dutchweek dé perfecte wintervakantie! Tijdens de evenementen zal het skigebied door Dutchweek gekleurd worden, er wordt namelijk veel waarde gehecht aan de echte internationale vibe.

CROB Crossmedia Reclame Ontwerp Bureau

Sr. Project / Account manager and founder

Zwijndrecht / Alblasserdam / Enschede

februari 2000 - september 2018 (18 jaren en 7 maanden)

Met ruim twintig jaar ervaring in het vak, waarvan achtien jaar als mede-eigenaar van CROB, durf ik mezelf wel een echte reclameman te noemen. Jouw crossmediale project, communicatiecampagne of reclameproduct is bij mij in goede handen. Vanuit jouw vraag of opdracht stuur ik intern, en waar nodig extern, mensen en processen aan. Ik sta er persoonlijk voor in dat we de deadline halen. Dat we maximaal rendement halen uit het beschikbare budget. En de kwaliteit leveren die wij beogen. Samen met mijn collega’s en uitgebreide netwerk leveranciers, waaronder drukkerijen en fotografen, ga ik voor het beste resultaat. Of je nu op zoek bent naar een effectieve communicatiecampagne of maatwerk drukwerk tegen een concurrerende prijs!

Ontwerpbureau Van Dijk

Grafisch Vormgever / ontwerper

Hendrik-ido-Ambacht

januari 1996 - januari 2000 (4 jaren)

Grafisch vormgever. O.a. gewerkt voor klanten als De Jong Intra Vakanties, Shell, Holland America Line en Holliday Inn Hotels

Frouke Van Loo - Frosje Branding & Content

7-2-2022

Samenwerken met Eldert = snel schakelen, creatieve ideeën en een klik voor de lange termijn. Van kleine tot grote opdrachten, Eldert maakt er altijd weer iets pakkends van!

Michel Carree - Mediacenter Rotterdam

7-2-2022

Eldert is goed. Nee: Eldert is héél goed. Hij luistert, hij denkt en hij levert. En niet één keer: elke keer. Ik laat grafisch ontwerp en creatie met een gerust hart aan hem over. En daarbij is het gewoon een fijne vent.