Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Dion!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Dion om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

DionVan Der Veen

Dion Van Der Veen

Bruidsfotograaf

Kan reizen naar Arnhem

 • 51.9843
 • 5.91086
 • Tarief Op aanvraag
 • Werkervaring 2-7 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Dion hebt geaccepteerd.
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Dion hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Arnhem, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Arnhem en 50 km rondom

Checklist

Niet geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Beperkte professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden (6)

Dion in het kortYES!! Jullie gaan trouwen! Een fijne maar ook spannende tijd. Waarschijnlijk zitten jullie vol met leuke ideeën om jullie mooiste dag een originele draai te geven. Het kan wellicht moeilijk zijn om de juiste keuzes te maken voor jullie bruiloft: de locatie, muziek, bloemen, ringen, kleding en uiteraard een bruidsfotograaf, om dit moois voor eeuwig vast te leggen. Maar welke bruidsfotograaf past er bij jullie? Daarom is er altijd eerst een kennismaking gesprek. zodat jullie kunnen voelen of er een klik is. Tijdens het gesprek bespreken wij de ideeën, wensen en eventuele foto locaties. Daarna is de keuze aan jullie, of jullie mij als bruidsfotograaf kiezen. Dat hoeft uiteraard niet direct beslist te worden.
Om jullie trouwdag te reserveren vraag ik een aanbetaling van 100 euro. Als het bedrag bijgeschreven is, krijgen jullie een bevestiging van de reservering per mail.
Een paar weken voor jullie bruiloft, neem ik contact op, en vraag ik om een tijdlijn met de bijbehorende adressen. Vervolgens maak ik een shotlist met de door u gemaakte tijdlijn. Zo weten wij van elkaar wat er wanneer gebeurd.
Dan gaan wij er natuurlijk een mega toffe dag van maken!
Binnen 48 uur na de bruiloft krijgen jullie een sneak preview. En mogen jullie het openstaande bedrag overmaken. Daarna ontvangen jullie de usb-stick met foto’s (en eventuele video) binnen 1 week.
En leven jullie nog lang en gelukkig!Dion Van Der Veen - dionvdveenfotografie

1-3-2022

Jullie gaan trouwen! Een fijne maar ook spannende tijd. Waarschijnlijk zitten jullie vol met leuke ideeën om jouw dag een originele draai te geven. Het kan wellicht moeilijk zijn om de juiste keuzes te maken voor jullie bruiloft: de locatie,bloemen,ringen,kleding, en uiteraard een bruidsfotograaf. om dit moois voor eeuwig vast te leggen. Maar welke bruidsfotograaf past er bij jullie? Daarom is er altijd een kennismakingsgesprek. Werkzaam in: Heel Nederland Werktijden: Veel is mogelijk