Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van David!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met David om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

David Bolt

Copywriting and public relations strategy

Kan reizen naar Amsterdam

 • 52.3727
 • 4.8936
 • Indicatief tarief € 500 / dag
 • Werkervaring 2-7 jaar
 • Antwoordpercentage 100%
 • Antwoordtijd 1 uur
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van David hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, 2 dagen per week, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , 2 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van David hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Amsterdam, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Amsterdam en 50 km rondom

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden (16)

David in het kort

Ik ben David en heb ruime ervaring met public relations en copywriting, met name binnen de entertainment industrie. Zeven jaar geleden ben ik mijn carrière begonnen als stagiair bij The Media Nanny, waar ik in vier jaar tijd ben opgeklommen tot een van de senior account managers.

Ik ben pro-actief in het samenstellen van een PR strategie en tijdlijn en effectief in de uitvoering daarvan. Mijn ervaring is voornamelijk binnen de entertainment industrie, maar ik heb geen enkel probleem met werken in een andere niche. Naast het opstellen en executeren van PR strategieën ben ik erg bekwaam in het schrijven van teksten, in zowel Nederlands als Engels, en ik sta dan ook open voor losse copywriting opdrachten. Gedurende mijn tijd als account manager schreef ik gemiddeld zo'n acht persberichten per week, dus aan ervaring ontbreekt het zeker niet.

The Media Nanny vertegenwoordigd voornamelijk DJs, festivals en clubs op wereldwijd niveau. Om onze artiesten en evenementen internationaal onder de aandacht te brengen was market research een extreem belangrijk onderdeel van mijn werk en daar pluk ik de dag van vandaag de vruchten van. Door mijn jarenlange ervaring met het vinden van de juiste media en de juiste contacten daarbij heb ik geen moeite met mijzelf verplaatsen in het narratief van een project en wie het aan zou moeten spreken. Na vier jaar bij The Media Nanny gewerkt te hebben heb ik besloten om wat tijd voor mijzelf te nemen en mijn passies te volgen. Toen ik in januari 2021 benaderd werd door een oud-klant voor een freelance project ben ik weer zeer enthousiast aan de slag gegaan, met inmiddels meerdere bijzondere afgeronde projecten.

Werkervaring

The Media Nanny

Pers & media

Account manager

Amsterdam, Nederland

januari 2015 - november 2018 (3 jaren en 10 maanden)

Als account manager was ik verantwoordelijk voor het opstellen en executeren van PR strategieën op internationaal niveau, het begeleiden van pers op locatie en het schrijven van persberichten, biografieën en nieuws artikelen. Zowel op

Opleidingen