Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Daphne!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Daphne om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Daphne Reijnen

Translator in English - Dutch and vice versa

Thuiswerken vanuit Groningen

 • 53.213331
 • 6.562788
 • Indicatief tarief € 300 / dag
 • Werkervaring 0-2 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Daphne hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, 3 dagen per week, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , 3 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Daphne hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Groningen, Nederland
Thuiswerken
Voert zijn of haar opdrachten voornamelijk op afstand uit

Voorkeuren

Sector
 • E-commerce
 • Detailhandel
 • Groothandel
 • Mode & cosmetica
 • Vermaak & vrije tijd

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

 • Duits

  Beperkte professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden (23)

Daphne in het kort

Mijn naam is Daphne. Als freelance Webdesign expert & copywriter help ik webshops groeien. Dat laatste ondervind je in structuur en communicatie. Heb jij een uitdaging, of een probleem waar je niet uitkomt? Neem eens contact op, en wie weet kan ik je wel verder helpen! Ik ben freelance vertaler en ik vertaal Franse of Engelse teksten naar het Nederlands. Ik houd ervan om in overleg met de klant teksten te leveren in de stijl die past bij het bedrijf en de doelgroep. Ik ben precies en doelgericht en ik geniet ervan om op zoek te gaan naar het juiste woord en te zorgen voor de beste uitstraling van jouw tekst.
Sinds 2017 werk ik als ZZP'er Grafisch ontwerp en Webdesign. Doorvoor heb ik een aantal jaren in loondienst gewerkt. Zodoende heb ik ervaring opgedaan op verschillende vlakken. Ik ontwerp en bouw Wordpress websites voor mijn klanten en houd deze up-to-date. Tijdens het ontwerp proces vind ik persoonlijk contact erg belangrijk om tot een goed eind resultaat te komen. Op deze manier kan ik achterhalen, waar het desbetreffend bedrijf voor staat en wat de doelgroep is. Ik ben ervan overtuigd dat een goed onderbouwd concept goed ontvangen wordt door de doelgroep, waardoor een band wordt geschept tussen het product en de beoogde klant.

In mijn optiek kun je mensen door middel van een goed verhaal en een duidelijk beeld bereiken en stimuleren. Dat is wat ik graag wil en waar ik voor ga.

Samen met jou wil ik verschil maken en jouw bedrijf of merk naar een hoger level tillen. Ik streef ernaar het eindproduct zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de behoefden van jouw doelgroep. Daarom is het van belang dat ik op de hoogte ben van de regels van jouw huisstijl.

Esthetiek, gebruiksvriendelijkheid en optimalisering voor mobiel gebruik staan bij mij hoog in het vaandel. Mijn doel is de gebruiker zo lang mogelijk op de website rond te laten surfen. Uiteindelijk wil je namelijk bereiken dat een geïnteresseerde bezoeker een klant wordt.

Werkervaring

Libra Djewelz

E-commerce

Webdesign

Groningen, Nederland

januari 2017 - Vandaag (5 jaren en 11 maanden)

I'm responsible for the webdesign, customer service and all the text in product descriptions and all the pages of the website.