Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Bouke!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Bouke om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Bouke Van Den Berg

Copywriter & Creative SEO specialist

Thuiswerken vanuit Castricum

 • 52.552867
 • 4.671366
 • Indicatief tarief € 550 / dag
 • Werkervaring 7+ jaar
 • Antwoordpercentage 100%
 • Antwoordtijd 1 uur
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Bouke hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft de afgelopen 7 dagen bevestigd parttime beschikbaar te zijn, Avonden & weekenden.

Parttime , Avonden & weekenden

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Bouke hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Castricum, NH, Nederland
Thuiswerken
Voert zijn of haar opdrachten voornamelijk op afstand uit

Voorkeuren

Tijdsduur van de opdracht
 • ≤ 1 week
 • ≤ 1 maand
 • tussen 1 en 3 maanden
 • tussen 3 en 6 maanden
 • ≥ 6 maanden
Sector
 • Banken & verzekeringen
 • Automobiel
 • Digitaal bureau & IT-consultancy
 • Hightech
 • Internet der dingen
+3 andere

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden (19)

Bouke in het kort

Copywriter & Creative SEO specialist.

Wat ik doe én leuk vind? SEO-geoptimaliseerd werken in 4 stappen:

1. Datagedreven contentsuggesties doen
2. SEO-geoptimaliseerd schrijven
3. Resultaten meten
4. Optimaliseren & bijsturen

Zorgvuldig, verantwoordelijk, gepassioneerd en ik zet graag een stapje extra.

Werkervaring

qontent matters

Copywriter

Amsterdam, Netherlands

oktober 2015 - Vandaag (6 jaren en 9 maanden)

Als copywriter voor Qontent Matters bedenk, creëer en verspreid ik content met impact. Om jouw publiek te activeren en motiveren, weten wij wanneer je wat, waar en hoe moet vertellen Bij Qontent Matters hebben we allemaal één ding gemeen: we zijn nieuwsgierig. Als persoon én professional. Goed genoeg is voor ons geen optie. We gaan voluit om het beste resultaat te bereiken. Elke dag weer. Lastig is dat niet, want wij geloven dat je pas écht ergens goed in bent als je het met plezier doet. Wij gaan voor duurzame relaties en overtreffen graag jouw verwachtingen. We dragen verrassende ideeën aan en willen je inspireren. Zo blijven wij scherp en helpen we jou vooruit. Dit draagt bij aan een soepele, energieke en waardevolle samenwerking, zodat we samen content kunnen creëren met impact

Mother Tongue

Creative Copywriter  - Als freelancer

mei 2022 - Vandaag (2 maanden)

International Cor Groenewegen Tournament

Vrijwilliger

1911 Uitgeest, Netherlands

januari 2007 - Vandaag (15 jaren en 6 maanden)

Het ICGT is een internationaal, professioneel jeugdvoetbaltoernooi tijdens Pinksteren in Uitgeest. Als vrijwilliger in de commissie PR ben ik, samen met twee anderen, verantwoordelijk voor het produceren van een huis-aan-huis-krant met een oplage van 55.000, schrijf ik tijdens het toernooi wedstrijdverslagen voor ICGT.nl en maak ik foto's. Ik heb in deze hoedanigheid gesproken met de hoofd jeugdopleidingen van Vitesse, FC Twente en FC Utrecht.

HDC Media

Freelance journalist Dagblad Kennemerland  - Als freelancer

Beverwijk, Netherlands

juni 2012 - januari 2018 (5 jaren en 7 maanden)

Na mijn stage bij Dagblad Kennemerland ben ik daar aangebleven als freelancer. Vanaf februari is de gemeente Uitgeest mijn aandachtsgebied, wat inhoudt dat ik alle ontwikkelingen in Uitgeest voor mijn rekening neem, behalve de sportwedstrijden. Ik woon raads- en commissievergaderingen bij, interview burgemeester, wethouders en raadsleden, schrijf artikelen voor de bedrijvenpagina van Dagblad Kennemerland en maak human-interestverhalen.

HDC Media

Stagiair Dagblad Kennemerland

Beverwijk, Netherlands

maart 2012 - mei 2012 (2 maanden)

In het kader van mijn opleiding aan de School voor Journalistiek liep ik tussen maart en mei 2012 mijn eerste stage bij Dagblad Kennemerland, een regiokatern van het Noordhollands Dagblad. Ik heb hier meerdere onderdelen van dagbladjournalistiek voor mijn rekening genomen. Geplande interviews, spontane straatinterviews, telefonische interviews, raadsvergaderingen, rechtbankverslagen, het doorspitten van ambtelijke stukken en aan de hand daarvan een artikel schrijven. Ook nam ik de eindexamenrubriek voor mijn rekening. Ik zorgde dat meerdere eindexamenkandidaten om de beurt een verslagje schreven van hun ervaringen. Ook bedacht en verzorg ik een Twitter-rubriek op de voorpagina, waarin andere scholieren aan bod kwamen met hun ervaringen over de examens. Ik besloot de stage met een 8.5.

All About Network

Redacteur

Amsterdam, Netherlands

februari 2014 - september 2015 (1 jaar en 7 maanden)

Redacteur bij All About Network. Ik schrijf nieuwsberichten over ontwikkelingen in de telefoon- en tabletindustrie voor allaboutphones.nl en review ook de nieuwste gadgets. Daarnaast schrijf ik SEO-teksten en blogs voor derde partijen.

Sanoma Media Netherlands

Webredacteur Formule 1  - Als freelancer

Hoofddorp, Netherlands

juni 2008 - januari 2015 (6 jaren en 7 maanden)

Na mijn hoofdredacteurschap bij RaceFreaks wilde ik, als negentienjarige, weer van anderen leren, in plaats van anderen wat leren. Sanoma stelde mij daarom voor bij Formule 1, en niet veel later ging ik daar aan de slag. Als freelance webredacteur werd mijn eerste verhaal in het tijdschrift in april 2011 geplaatst. Tijdens raceweekenden schrijf ik vanuit huis verslagen van de kwalificatie of race en giet ik de quotes na afloop om tot artikelen. Daarnaast analyseer ik situaties en maak ik achtergrondverhalen.

Sanoma Media Netherlands

Stagiair Formule 1

Hoofddorp, Netherlands

september 2012 - november 2012 (2 maanden)

Mijn tweede stage liep ik bij het tijdschrift Formule 1 van Sanoma. Een groot deel hiervan besteedde ik aan het schrijven van nieuwsberichten, achtergrondverhalen, wedstrijdverslagen en analyses voor de website (Formule1 .nl). Voor het tijdschrift heb ik meerdere historische verhalen geschreven, een uitgebreid raceverslag van de Grand Prix van India, deed ik beeldredactie en schreef ik meerdere gamerecensies. Ik besloot de stage met een 9.

RaceFreaks.nl

Hoofdredacteur  - Als freelancer

maart 2007 - juni 2008 (1 jaar en 3 maanden)

Nadat ik een kleine twee jaar op vrijwillige basis artikelen schreef voor Formule 1-website RaceFreaks.nl, werd ik hoofdredacteur van de website, dat toentertijd tussen de 10 en 12 duizend unieke bezoekers had. Ik stuurde hierbij een tiental vrijwillige redacteuren aan, had contact met de marketingafdeling van eigenaar Sanoma en nam zelf het grootste deel van het aantal artikelen dat werd geschreven voor mijn rekening.

RaceFreaks.nl

Webredacteur  - Als freelancer

mei 2005 - maart 2007 (1 jaar en 10 maanden)

In 2005 zette ik mijn eerste stapjes in de journalistiek door op vrijwillige basis voor RaceFreaks.nl te gaan schrijven. Nieuwsgierigheid bracht mij op dit pad. Als autosportfanaat wilde ik zoveel mogelijk bezig zijn met de Formule 1 en RaceFreaks gaf mij die ruimte. Ik leerde daar de basis van het schrijven van nieuwsberichten en achtergrondverhalen. Hier kwam ik erachter dat ik journalist wilde worden.

HDC Media

Sportjournalist  - Als freelancer

Beverwijk, Netherlands

augustus 2006 - februari 2008 (1 jaar en 6 maanden)

Vanaf augustus 2006 werkte ik ruim anderhalf jaar in de weekenden op freelancebasis voor het Noordhollands Dagblad op de sportredactie van Dagblad Kennemerland. In deze periode heb ik wedstrijdverslagen van amateurclubs geschreven, maakte ik artikelen over wieler- en hardloopwedstrijden in de regio, interviewde ik trainers en nam ik ook telefonische interviews af.

Opleidingen