Malt Logo
Bert Van Draanen
Digital Transformation Consultant
 • Indicatief tarief
  € 640 / dag
 • Werkervaring8-15 jaar
 • Antwoordpercentage100%
 • Antwoordtijd1 uur
De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Bert hebt geaccepteerd.
Maak je selectie van freelancers
Voeg freelancers toe aan je selectie en neem direct contact met ze op!
Door contact op te nemen met tot 6 freelancersverdubbel je je kans om iemand te vinden voor de opdracht.
Locatie en reizen
Locatie
Utrecht, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Utrecht en 50 km rondom
Checklist

Malt-handvest ondertekend

Het handvest bekijken

Geverifieerd bedrijf

Meer informatie

Malt verifieert de registratie van het bedrijf van de freelancers die opdrachten uitvoeren op Malt.

Geverifieerd e-mailadres
Talen
Bekijk welke talen Bert beheerst
Categorieën
Zijn/haar profiel delen
Expertise (5)
Bert in het kort
Verandermangement is een vak. Dit vak beoefen ik sinds 2013 in diverse rollen zoals trainer, consultant, digicoach, technisch geweten, functionele vraagbaak, business consultant of prosci consultant. Elke dag leer ik weer en elke dag is anders en dat maakt het vakgebied juist zo machtig interessant.

In mijn jarenlange ervaring heb ik op expert level kennis opgebouwd van verandermanagement, Microsoft365, security en compliancy, beleidsregels, conditional access en diverse aspecten van intranet, SharePoint Online en de vele apps binnen het Microsoft365 platform waarvan de werking, functionaliteit en organisatie specifieke toepassingen mij bekend zijn. Een belangrijk aspect uit al deze werkzaamheden is het analyseren van data met behulp van PowerBI dashboards en die inzichten vervolgens vertalen naar mogelijkheden voor gebruikers om software nog beter te gebruiken.

Tijdens een migratie van een platform naar Microsoft365 komen gebruikers uit alle lagen van de organisatie met specifieke vragen. Deze vragen verzamel ik en vertaal ik naar een functionele en soms technische oplossing. Daarbij worden gebruikers getraind, zowel digitaal als op locatie, worden medewerkers voorzien van handleidingen en niet op de laatste plaats informatie over de verandering. Medewerkers worden volgens de Prosci methodologie benaderd waardoor de mens in de organisatie centraal staat en de sponsor, key-users, champions en gebruikers weten waarom de verandering zo belangrijk is en vooral, wat ze er zelf als voordeel uit halen.

Competenties als communicatieve vaardigheid, empatisch vermogen, omgevingsbewust handelen, proactief werken, zelfsturend acteren, veerkrachtig en flexibel zijn en als teamplayer werken zijn minimale eisen om in een veranderproject succesvol te kunnen werken. Ik benader iedereen in de organisatie hetzelfde: met respect, interesse voor de persoon en vooral door te luisteren naar de echte behoeften van de medewerkers. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking!

Do you really want to delete this item?

Werkervaring
 • Google
  CEO
  SOFTWAREPRODUCTIE

  Menlo Park, CA, USA

  september 1998 - Vandaag   25 jaren
  Als ik het zou moeten samenvatten, zou ik zeggen dat het een geweldig avontuur is...

Do you really want to delete this item?

Do you really want to delete this item?

Verdergaan
Externe aanbevelingen

Do you really want to delete this item?

Opleidingen