Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Arno!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Arno om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Arno Vermeulen

Creatief schrijver & corrector

Kan reizen naar Antwerpen

 • 51.199993
 • 4.431101
 • Indicatief tarief € 425 / dag
 • Werkervaring 2-7 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Arno hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, 3 dagen per week, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , 3 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Arno hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Antwerpen, België
Kan bij je op kantoor werken in
 • Antwerpen en 50 km rondom

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

 • Duits

  Beperkte professionele capaciteit

 • Frans

  Beperkte professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden (9)

Arno in het kort

Ik ben Arno, een jonge schrijver met een liefde voor muziek en literatuur en een passie voor schrijven. Hoofdvaardigheden: creatief schrijven, copywriting, eindredactie en correctie.

Ik volgde de opleiding Toegepaste Taalkunde (Bachelor, KU Leuven) met talencombinatie NL-EN-DE, gevolgd door een Master Journalistiek. Afgelopen academiejaar volgde ik ook een postgraduaat Digitale Marketing aan HOGent, dus die marketingkennis is ook up to date 💡

Na en tijdens mijn studies heb ik natuurlijk ook al wat werkervaring opgedaan. Na een stage bij Knack Focus in mijn masterjaar belandde ik bij Gazet van Antwerpen als eindredacteur, waar ik in de late shift nauwgezet alle artikels nalas en juist op het blad schikte.

Daarnaast hielp ik regelmatig mensen in mijn omgeving met hun websiteteksten. Dat leidde uiteindelijk tot een opdracht als ghostwriter: ik schreef 'Overtuigend Ondernemen met het Convincing Company Compass', en werkte samen met ondernemer Wouter Danckaert om zijn consultancy- en businessadvies in menselijke en heldere taal te gieten. Die opdracht vloeide over in een vaste job bij zijn bedrijf, Wodan & Co, waar ik als content writer en marketeer sinds bijna twee jaar geleden alle content voorzie, de sociale media en de website beheer.

Wat belangrijk is voor mij is niet het SEO-vriendelijk maken van teksten, maar het helder brengen van oprechte verhalen. Als je met mij samenwerkt, kan je erop rekenen dat ik jouw verhaal in je eigen woorden breng, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het uitschrijven ervan. En als je wil dat die teksten SEO-vriendelijk zijn, dan kan dat natuurlijk ook.

Ik ijver voor oprechte en heldere communicatie met klanten; door gewoon met elkaar te praten, kunnen we eender welk misverstand vermijden en ervoor zorgen dat we jouw project vlot tot een goed einde brengen. Vriendelijk, goedlachs, maar steeds professioneel. Tot snel?

Werkervaring

Arno Vermeulen

Freelance copywriter / ghostwriter / (eind)redacteur

Uitbreidingstraat 390, 2600 Antwerpen, Belgium

juli 2022 - Vandaag (2 maanden)

https://arnovermeulen.be/

Wodan & Co

Marketeer

Leuven, Belgium

oktober 2020 - Vandaag (1 jaar en 11 maanden)

Verantwoordelijk voor alle marketing- en copygerelateerde activiteiten: contentcreatie, social media, e-mail, advertising, websitebeheer,...

Knack Focus

Stagiair

Brussels, Belgium

juli 2019 - augustus 2019 (1 maand)

Acht weken durende redactiestage bij Knack Focus, waarbij ik een aantal stukken online publiceerde. Geschreven stukken zijn terug te vinden op mijn Medium: https://medium.com/@arnovermeulen_48312

Wouter Danckaert - Wodan & Co BV

31-8-2022

Gedurende de 2 jaar die Arno bij Wodan & Co aan de slag was, onderhield hij onze sociale media en website en schreef hij verschillende teksten, blogs en opiniestukken. Maar vooral was hij de schrijver die erin slaagde mijn hersenkronkels te vatten en neer te pennen in een prachtig boek 'Overtuigend Ondernemen met het Convincing Company Compass'. Na de succesvolle lancering van de Nederlandstalige versie, vertaalde hij het boek ook naar het Engels zodat het ook internationaal kan worden ingezet. Arno beheerst de gave van het luisteren naar wat echt gezegd wordt en het verwerken van wat hij hoort tot een coherente, aantrekkelijke en correcte tekst. Hij weet zich snel in te werken in onderwerpen die hij niet beheerst, maakt zich de taal van de context eigen en weet de juiste snaren te raken bij de beoogde lezer. Ook nu Arno ervoor heeft gekozen om zich als freelancer te lanceren, zullen we blijvend beroep op hem doen om ons tekstueel (en visueel) bij te staan in onze bedrijfscommunicatie.

Opleidingen