Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Anouk!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Anouk om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Anouk Van Dijk

Graphic Design, Art Direction, Print Production

Kan reizen naar Berchem

  • 51.19021
  • 4.43264
  • Indicatief tarief € 520 / dag
  • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Anouk hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, 3 dagen per week, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , 3 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Anouk hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Berchem, AN, België
Kan bij je op kantoor werken in
  • Berchem en 50 km rondom

Voorkeuren

Tijdsduur van de opdracht
Liever:
≤ 1 week
Vermijd:
  • tussen 3 en 6 maanden
  • ≥ 6 maanden

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

  • Nederlands

    Tweetalig / moedertaal

Categorieën

Vaardigheden (7)

Anouk in het kort

Hallo! Ik ben Anouk.
Na meer dan 20 jaar in de reclamesector richtte ik mijn eigen one-woman grafisch ontwerp- en productiestudio op: Birdhouse Agency. Ik ben gespecialiseerd in grafische communicatie, branding, logo-ontwerp en productie- en projectopvolging. Ik zorg steeds voor ontwerpen op maat binnen jouw timing en budget. Of je nu een kleinschalig project hebt of ben je op zoek naar een grafische totaaloplossing voor je zaak, Birdhouse Agency helpt je bij alles van het ontwerpen van een losstaand logo tot het managen van grafische totaalprojecten. Ik regel met plezier alle grafische communicatie van je zaak - van creatie tot en met levering. Zo kan jij je meer dan ooit concentreren op je core business.

Neem contact op en ik werk met plezier een formule op maat uit. Heel graag tot snel!

Portfolio

Werkervaring

Birdhouse Agency bv

Owner Birdhouse Agency bv  - Als freelancer

Belgium

augustus 2020 - Vandaag (1 jaar en 11 maanden)

www.birdhouse.agency Grafisch ontwerp Birdhouse creëert een passend imago voor jouw zaak. Ik ontwerp alles van logo's tot volledige huisstijlen, magazines, brochures, catalogi, posters en nog veel meer. Bovendien denk ik met je mee om jouw zaak, merk of boodschap grafisch zo sterk mogelijk neer te zetten. Printproductie Birdhouse werkt samen met een selectie gespecialiseerde drukkerijen. Van flyers tot full-size reclamepanelen: ik zorg ervoor dat ze verzorgd en op tijd worden afgeleverd. Mijn leveranciers kennen mijn hoge kwaliteitseisen, en samen vinden we gegarandeerd de optimale oplossing binnen jouw budget. Werk je liever met eigen leveranciers? Ook dat is uiteraard geen probleem. Totaalprojecten Birdhouse helpt je bij alles van het ontwerpen van een losstaand logo tot het managen van grafische totaalprojecten. Ik regel met plezier alle grafische communicatie van je zaak - van creatie tot en met levering. Zo kan jij je meer dan ooit concentreren op je core business.

4P square

Print Marcom Coordinator - graphic designer - project coordinator rebranding  - Als freelancer

Antwerp, Belgium

januari 2021 - Vandaag (1 jaar en 6 maanden)

Creatie en opvolging van de rebranding van offline commercieel en corporate materiaal van OZ en Partena ziekenfondsen naar het nieuwe merk Helan.

Springbok Agency

Project Management - Production Production Manager - Grafisch Vormgever

Mechelen, Belgium

mei 2006 - augustus 2020 (14 jaren en 3 maanden)

Project Manager: Dagelijks contact met de klant ivm de status van lopende en het opstarten van nieuwe projecten. Ophalen van briefings en deze vertalen naar de briefing voor de creative studio/copywriter/fotograaf + het opvolgen van de feedback rondes. Back timings opstellen + opvolgen. Offertes maken, bewaken en factureren. Print Productie Manager: Zoeken naar de beste prijs/kwaliteit oplossing voor de productie van hoofdzakelijk print materialen. Overleggen met verschillende leveranciers, opvragen offertes, vergelijken en onderhandelen voor de beste prijs. Ik verzorgde de technische ondersteuning van het creatief team bij ingewikkelde producties. Studio Manager: Inplannen van binnenkomende projecten voor +/- 12 personen, back timings maken + opvolgen, offertes vragen en maken, facturatie. Graphic Designer: Ontwerp brochures, leaflets, magazines, POS, logo's, iconen, infographics binnen de guidelines van CI, begeleiden photo en video shoots. Belangrijkste klanten: Bridgestone EMIA, Daikin Europe, Mercedes-Benz BeNeLux, Kraft-Heinz Germany, Numeca International

ThePubAgency

Senior Art Director, Grafisch Vormgever & Studio Manager

Antwerp, Belgium

januari 2004 - januari 2006 (2 jaren)

Belangrijkste klanten: AB Inbev, Ter Beke

Unides NV

Grafisch Vormgever - Junior Art Director

2820 Bonheiden, Belgium

januari 1998 - januari 2004 (6 jaren)

Belangrijkste klanten: Mercedes-Benz, Mercedes-Benz After-Sales, Baxter, Chocolaterie Guylian, EAN

Aaron Thomas Communications

Grafisch Vormgever

Zwijndrecht, Belgium

januari 1996 - januari 1998 (2 jaren)

Belangrijkste klant: Dockx Group, Hertsens

Opleidingen