Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Annemarie!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Annemarie om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Annemarie Deloo-Van Oene

Positionering | Content | Zichtbaarheid

Kan reizen naar Elburg, Zwolle, Apeldoorn

 • 52.454087
 • 5.829019
 • Indicatief tarief € 500 / dag
 • Werkervaring 2-7 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Annemarie hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, 3 dagen per week, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , 3 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Annemarie hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Elburg, GE, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Elburg en 50 km rondom
 • Zwolle en 20 km rondom
 • Apeldoorn en 15 km rondom

Voorkeuren

Tijdsduur van de opdracht
Liever:
tussen 1 en 3 maanden
Vermijd:
 • ≤ 1 week
 • ≥ 6 maanden
Sector
Liever:
 • Detailhandel
 • E-commerce
 • Gezondheid & Wellness
 • Kunst & ambachten
 • Mode & cosmetica
+7 andere
Vermijd:
 • Banken & verzekeringen
 • Biotechnologie
 • Civiele techniek & bouwkunde
 • Consultancy & auditing
 • Energie
+6 andere
Bedrijfsomvang
Liever:
 • 1 persoon
 • 2 - 10 personen
 • 11 - 49 personen
Vermijd:
 • 250 - 999 personen
 • 1000 - 4999 personen
 • ≥ 5000 personen

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

 • Duits

  Basiskennis

Categorieën

Vaardigheden (10)

Annemarie in het kort

Hoi! Annemarie hier, multipotentialist en creatieve denker. De passie in mijn werk ligt bij taal: ik ben een contentschrijver die zich supersnel en heel makkelijk in haar klant en de klant van haar klant verplaatst.

Maar het gaat bij mij wel verder dan alleen maar tekst. Ik zie al snel waar een ondernemer zichtbaar kan zijn en welke kanalen ze kan inzetten om haar bedrijf in de spotlight te zetten.

Ik word blij van ondernemers adviseren over content en een waardevolle brainstormsessie. Het is na vier jaar ondernemen gebleken dat ik goed ben in positionering: waar in de markt wil jij staan met je bedrijf? Wie moet je targetten, wat is je aanbod en klopt dat bij wat je werkelijk wilt? En hoe zet je jouw content daar nou op in?

Mijn creatieve geest gaat daarvan flowen en als ik eenmaal op dreef ben… houd je dan maar vast!

Werkervaring

Het Contentbureau.

Chief Creative Officer / Contentmentor

Elburg, Netherlands

juni 2019 - Vandaag (3 jaren en 1 maand)

Wat geloof jij als je content maakt? ️️ Geloof je dat het mogelijk is om op social media te connecten met je doelgroep? ️️ Geloof je dat het mogelijk is om via emailmarketing een band op te bouwen? ️️ Geloof je dat je met een killer salespage ook echt sales maakt? Wij geloven van wel. Wij geloven dat content fun is. Wij geloven dat het met ease content kunt maken. Zolang jij er zelf maar in blijft geloven. Het Contentbureau. helpt groeiende ondernemende moeders om met fun en ease hun magie te delen met hun droomklanten, door ijzersterke content in te zetten op social media, in emails en die killer salespages. Zodat ze een band opbouwen met hun doelgroep. Zodat ze die doelgroep omzetten in klanten.

annemariedeloo.nl

Online Zichtbaarheidscoach Online coach

Elburg, Netherlands

mei 2020 - Vandaag (2 jaren en 2 maanden)

Als ondernemende moeder heb je heel veel ballen tegelijk de lucht in te houden: je gezin, je sociale leven, je bedrijf en dan wil je ook nog zo graag wat tijd voor jezelf... Ik weet uit eigen ervaring hoe dat is. Ik geloof erin dat het al begint bij jezelf. Als jij niet in balans bent, is je gezin dat niet en je werk al helemaal niet. Ook dat heb ik ervaren. Als jij jezelf niet laat zien op bijvoorbeeld social media, dan gaat je potentiële klant wel naar een ander... Weg klant, weg omzet. Als zichtbaarheidscoach help ik deze werkende mama's om te gaan staan voor wie ze nou echt zijn. Krachtig, zelfverzekerd, een POWERVROUW! Die twijfels of je nou wel 'online moet' haal ik weg, want ja: jij bent je bedrijf en daarom moet jij je gezicht laten zien. En door dat te doen, ga jij steeds meer geloven in wie je bent en kunt zijn. Je leert ook nog eens alles over hoe social media werkt, maar ook hoe je een emailafunnel (een wattus?) in elkaar zet en ik geef je advies over je salesfunnel. Wil je eerst weten wat een funnel is, dan vertel ik je dat natuurlijk ook. ;-) Eigenlijk krijg je bij mij the full package! Want ik vind het super belangrijk dat jij jezelf kunt redden online. Dat je niet voor elk wissewasje iemand erbij hoeft te halen. Veel? Misschien. Goed om te weten? Absoluut. Ben jij deze zakenvrouw die even UIT BALANS is? En wil je DE BOEL WEER OP DE RIT krijgen? Bel me dan snel (telefoonnummer staat ergens op dit profiel en anders mag je me ook wel mailen) en we maken binnen een week een afspraak.

BNI De Wilde Baars

Social media en PR

Elburg, Netherlands

april 2020 - februari 2021 (10 maanden)

Elburg, Gelderland, Nederland Bij BNI Chapter De Wilde Baars in Elburg verzorg ik de social media kanalen en PR. BNI is een wekelijkse netwerkbijeenkomst, die bij ons op woensdagochtend vanaf 7.00 uur plaatsvind bij Molen de Tijd in Elburg (ook wel de Bakkersmolen van Schuld). Het principe van BNI is geven loont. Door elkaar opdrachten en omzet te gunnen, kun je dat als lid ook terugverwachten. Wil je eens mee als gast? Stuur mij dan een bericht!

Virtual Annemarie

Teksten en Social media

Elburg, Netherlands

augustus 2018 - juni 2019 (10 maanden)

Geloof me, je bent niet de enige. Ik help je hiermee door jou alleen maar te laten vertellen. Ik luister en schrijf mee. Resultaat: jouw verhaal in duidelijke taal. Voor ondernemers op en rond de Veluwe schrijf ik teksten; voor je website, social media, nieuwsbrief, blog, je noemt het maar. Want veel ondernemers weten vaak niet hoe ze hun woorden op papier moeten zetten. Ik vind het heerlijk om hun verhaal aan te horen en hier een goedlopend verhaal van te maken. Dat verhaal kan dan weer voor de communicatie gebruikt worden. Ook wanneer het aankomt op social media lopen ondernemers vaak vast. En ook dan kijk en denk ik graag mee. Want sinds het bestaat, ben ik er al mee bezig.

Poliklinieken

Projectondersteuner Optimalisatie

Meppel, Netherlands

september 2017 - januari 2018 (4 maanden)

Ondersteuning bieden aan de implementatieleiders en programmamanager. Mijn taken bestaan o.a. uit volledig en complex agendabeheer, beheer van programma mailbox, notuleren van diverse overleggen en uitwerken van gespreksverslagen, acties uitzetten en zelf oppakken waar nodig, organiseren en verzorgen van bijeenkomsten, werken met een uitgebreide detailplanning. Het vooruit denken en plannen en hebben van een helikopterview is, naast een proactieve werkhouding, in dit project noodzakelijk. Naast de genoemde werkzaamheden is er veel contact met de poliklinieken en ben je, na de implementatieleider, het tweede aanspreekpunt.

Isala (ziekenhuis)

Projectsecretaresse/-ondersteuner Optimalisatie Poliklinieken

Zwolle, Netherlands

november 2016 - september 2017 (10 maanden)

Ondersteuning bieden aan de implementatieleiders en programmamanager. Mijn taken bestaan o.a. uit volledig en complex agendabeheer, beheer van programma mailbox, notuleren van diverse overleggen en uitwerken van gespreksverslagen, acties uitzetten en zelf oppakken waar nodig, organiseren en verzorgen van bijeenkomsten, werken met een uitgebreide detailplanning. Het vooruit denken en plannen en hebben van een helikopterview is, naast een proactieve werkhouding, in dit project noodzakelijk. Naast de genoemde werkzaamheden is er veel contact met de poliklinieken en ben je, na de implementatieleider, het tweede aanspreekpunt.

Beelen Sloopwerken BV

Directiesecretaresse

Harderwijk, Netherlands

februari 2013 - september 2016 (3 jaren en 7 maanden)

Secretariaat: volledig, complex agendabeheer tweehoofdige directie; redigeren, opstellen en uitwerken van teksten en brieven; vergaderingen voorbereiden (uitnodigingen versturen, opstellen agenda, vergaderruimte voorbereiden + evt. eten bestellen); correspondentie filteren voor directie; beheer van meerdere mailboxen; directie aanmelden bij evenementen; boeken van reizen/hotelovernachtingen in binnen- en buitenland voor directie; reserveren van externe vergaderlocaties + evt. ontbijt/lunch/diner; organiseren jaarlijkse barbecue en kerstborrel; archiveren; begeleiden

Molecaten Park De Hooghe Bijsschel

Managementassistente/receptioniste

Nunspeet, Netherlands

april 2012 - oktober 2012 (6 maanden)

Managementassistente: overeenkomsten en facturen opstellen en versturen; beheer kassa; maken werkrooster; maken animatieprogramma; begeleiden van collega's; Receptie: openen en sluiten receptie; beantwoorden en afhandelen inkomend telefoonverkeer; verwerken inkomende en uitgaande -Parkmanager ondersteunen, telefoon, email en post; verwerken inkomende e-mails; boekingen maken en behandelen, gasten in- en uitchecken;, boekingen maken (met Stratech), problemen oplossen, overeenkomsten en facturen maken en versturen, gasten te woord staan/van informatie voorzien en problemen oplossen waar mogelijk, openen en sluiten receptie.

Molecaten Park De Hooghe Bijsschel

Receptioniste

Nunspeet, Netherlands

april 2011 - september 2011 (5 maanden)

Openen en sluiten receptie; beantwoorden en afhandelen inkomend telefoonverkeer; verwerken inkomende-Telefoon, e-mail; verwerken inkomende en uitgaande en post; boekingen maken en behandelen, gasten in- en uitchecken;, boekingen maken (met Stratech), gasten te woord staan/ van informatie voorzien en, problemen oplossen waar mogelijk , openen en sluiten receptie

ABC-group Werving & Selectie

Stage: Secretaresse

Nunspeet, Netherlands

april 2011 - juli 2011 (3 maanden)

Verwerken inkomende e-mail; beantwoorden en afhandelen inkomend telefoonverkeer; inkomende en uitgaande post verwerken; uren personeel verwerken; opstellen persbericht; vernieuwen en updaten website (stageopdracht); systeem t.b.v. magazijnvoorraad opgezet (stageopdracht)

Visch Advies

Receptioniste

Dronten, Netherlands

februari 2010 - mei 2010 (3 maanden)

Beantwoorden inkomende telefoon, verwerken inkomende en uitgaande correspondentie, ontvangen bezoekers, digitaliseren dossiers, brieven uitwerken voor directeur.

Total Packaging bv

Receptioniste/Financieel administratief medewerker

september 2009 - februari 2010 (5 maanden)

't Harde Beantwoorden telefoon, verwerken inkomende en uitgaande correspondentie, administratieve ondersteuning

Opleidingen