Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Andy Kevin!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Andy Kevin om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Andy Kevin Wils

Security Awareness Officer/Security Consultant/ISO

Kan reizen naar Tilburg, Utrecht

 • 51.564458
 • 5.074477
 • Indicatief tarief € 600 / dag
 • Werkervaring 2-7 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Andy Kevin hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, Avonden & weekenden, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , Avonden & weekenden

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Andy Kevin hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Tilburg, NB, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Tilburg en 50 km rondom
 • Utrecht en 50 km rondom

Voorkeuren

Tijdsduur van de opdracht
 • ≤ 1 maand
 • tussen 1 en 3 maanden
 • tussen 3 en 6 maanden
 • ≥ 6 maanden

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden (31)

Andy Kevin in het kort

Kevin heeft een Information Security en Safety Management achtergrond, gericht op onderzoek en analyse van complexe security- en safety vraagstukken.

Kevin is sterk in het samenspel tussen mensen, processen en technologie om organisaties te beschermen tegen cyberdreigingen. Hij streeft daarbij de optimale balans tussen efficiency en security.

Hij is een generalist die mensen vanuit meerdere perspectieven en kennisgebieden samenbrengt om complexe problemen op te lossen. Dit heeft bij diverse opdrachtgevers hem in staat gesteld om samen met hen tot duurzame en creatieve oplossingen te komen.

Met zijn creatieve en positieve persoonlijkheid weet hij mensen te overtuigen om het optimale resultaat te bereiken, ook in hectische situaties houdt hij het hoofd koel en straalt hij rust uit.

Met zijn ambitieuze persoonlijkheid is hij proactief op zoek naar verbetermogelijkheden om organisaties succesvoller te maken.

Kevin is inzetbaar als GRC Consultant, Security Awareness Officer en Security Officer. Hij heeft ruime ervaring in het begeleiden van interne audits (ISO 27001), implementeren van een ISMS en het samenstellen/uitzetten van Security Awareness programma's. Daarnaast heeft hij aan meerdere Security Awareness Proposities gewerkt en theoretisch onderbouwd. Tot slot heeft hij zeer geavanceerde social engineering skills en is daarmee excellent in het binnenkomen bij bedrijven als mystery guest.

Portfolio

Werkervaring

ilionx

Digitaal bureau & IT-consultancy

Management Consultant Information Security

Utrecht, Nederland

februari 2021 - Vandaag (1 jaar en 10 maanden)

Wij verbinden mensen en processen met de nieuwste technologie.

Als ‘digital’ IT-kennispartner helpen wij onze klanten voorop te blijven lopen, zodat zij snel kunnen inspelen op veranderingen in hun markt. We zijn altijd nieuwsgierig naar vernieuwing en verbetering. Samen gaan we voor de best passende oplossing en de meest relevante innovatie uit het alsmaar groeiende aanbod.

Diverse rollen: Security Awareness Consultant, Security Officer en GRC Consultant.

Skills: Red Teaming · Vision Development · Information Security Awareness · Presentation Skills · Workshops · Workshop Development · Research · Market Research · Cybersecurity · ISO27001 · Security Awareness · Physical Security · Project Management · Presales · Information Security Management · Teamwork · Security Management · Risk Assessment · Risk Management · Business Continuity · Scrum · Team Leadership · Consulting

AZL

Banken & verzekeringen

Security Officer a.i. (via ilionx)  - Als freelancer

Heerlen, Netherlands

juli 2021 - februari 2022 (7 maanden)

AZL (onderdeel van NN Group) is een grote pensioenuitvoerder. AZL verzorgt administratie-, bestuursadviezen en actuarieel- en communicatieadvies voor tientallen pensioenfondsen met duizenden aangesloten werkgevers. Zo draagt AZL bij aan de toekomst van circa 1,5 miljoen medewerkers in Nederland.

TriOpSys

Defensie

- Mission Critical IT Public Safety & Security

Binnenstad, Utrecht, Netherlands

februari 2020 - augustus 2020 (6 maanden)

TriOpSys is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van mission critical IT-systemen, ofwel bedrijfskritische softwaresystemen die nooit uit mogen vallen. Voorbeelden zijn verkeer- en alarmcentrales (te land, ter zee en in de lucht), berichten- en commandocentrales en meldkamers.

De werkzaamheden binnen TriOpSys zijn verdeeld over drie domeinen: Traffic Management, Public Safety & Security en Defence & Space.

Ik schreef mijn thesis onder begeleiding van de afdeling Public Safety & Security. Thesis: ''Hoe kunnen organisaties zich voorbereiden op (on)verwachte gebeurtenissen in de toekomst?''
Het onderzoek heb ik uitgevoerd voor TriOpSys gericht op de 112 meldkamers van Nederland.
De beoordelaars en stakeholders maakten deel uit van de volgende organisaties: TNO, Avans University of Applied Sciences, TriOpSys, De landelijke meldkamer samenwerking, Politie en het Ministerie van Defensie

SECURA

Digitaal bureau & IT-consultancy

Advisory & Audit - Security Awareness

Netherlands

augustus 2019 - januari 2020 (5 maanden)

Secura, opgericht in 2000 in Nederland, is een onafhankelijke, gespecialiseerde beveiligingsexpert met kantoren in Eindhoven en Amsterdam. In de snel veranderende digitale omgeving helpt Secura organisaties de controle over hun digitale beveiliging te nemen met een holistische beveiligingsbenadering om te voldoen aan hun informatiebeveiligingsbehoeften vanuit een perspectief van mensen, processen en technologie. Met Secura's Benchmarking & Certification activiteiten op nl, EU & Global niveau wil Secura de volwassenheid van de industrie stimuleren en haar klanten diensten van wereldklasse bieden om hun beveiligingspositie continu te verbeteren.

Bij Secura heb ik onderzoek gedaan naar methoden, theorieën en tooling om gedragsverandering te realiseren bij de klanten van Secura. Daarbij heb ik ook gekeken naar de samenstelling van het awareness team binnen (multidisciplinair).

Opleidingen

Diploma's